Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Projektsäljare till Repipe Kanaltätning Sverige AB i Stockholm

Vill du arbeta hos ett växande företag inom reliningsbranschen, där det finns goda utvecklingsmöjligheter och i en roll som innebär mycket eget ansvar? Till Repipe Kanaltätning Sverige AB söker vi nu för första gången en projektsäljare med ett starkt driv och stort engagemang. För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet inom ventilation, är bra på att bygga nätverk och gillar att göra affärer. Här får du möjligheten att bli en del av ett kompetent och tajt team med högt i tak. Låter det som klippt och skuret för dig? Välkommen med din ansökan!

Repipe Sverige är idag landets största och ledande reliningföretag. Vi renoverar avlopp, installerar Smart VVC och utför kanaltätning i fastigheter till fastighetsföretag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Från platsbesök till hel installation och slutdokumentation. Vi har tre regionkontor (Syd, Mitt och Väst) med huvudkontor i Kristianstad. Repipe Sverige AB ingår i koncernen Wall to Wall Group. Läs gärna mer på www.repipe.se.

Om tjänsten
Som projektsäljare hos Repipe Kanaltätning kommer du vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling. Du kommer att leda säljarbetet och arbeta med att sälja in nya projekt tillsammans med bolagets VD och produktionschef. Du kommer att driva hela affärer från start till mål, boka in möten med kunder, platsbesök och arbeta med proaktiv kundbearbetning och försäljning. I rollen ingår även ansvar för att hantera offerter, avtal, kalkyl och identifiera affärsmöjligheter främst hos nya kunder.

Tjänsten är på heltid och du utgår till största del från kontoret i Bålsta alt. hemifrån. Tjänstebil tillhandahålls i rollen och det kan förekomma resor till andra orter.

Vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad, tillmötesgående och har en god social förmåga. Du är även strukturerad, affärsinriktad och har förmågan att hantera siffor. Då rollen innebär mycket eget ansvar bör du vara ansvarstagande, ha ett starkt inre driv samt vana av att arbeta självständigt, samtidigt som du har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Vi söker dig med följande kvalifikationer:
  • Erfarenhet inom branschen alt. inom ventilation i en roll där du arbetat med försäljning
  • Erfarenhet från entreprenadföretag
  • God teknisk förståelse inom ventilation
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser det som meriterande om du har en högskoleutbildning eller utbildning inom sälj, ventilation eller kanaltätning samt besitter kunskaper inom entreprenadjuridik.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Repipe Kanaltätning Sverige AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Lundqvist via tel. 073-526 33 29 alt. via e-post: frida@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan redan idag!
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
 
Ansök här
Titel
Projektsäljare
Stad
Bålsta
Sista ansökningsdatum
24
-
02
-
23
Sektor
Privat
Branch
Försäljning / Marknadsföring
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet