Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Projektsäljare till Repipe Sverige AB

Projektsäljare till Repipe Sverige i Stockholm
Vill du starta en ny karriär hos ett företag som befinner sig en positiv spiral, där det finns goda utvecklingsmöjligheter och i en roll som innebär mycket eget ansvar? Till Repipe Sverige AB söker vi nu en projektsäljare med ett starkt driv och stort engagemang. För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av områden som VVS eller ROT samt besitter god teknisk kunskap med förståelse för systemet. Här får du möjligheten att bli en del av ett trevligt och kompetent team med högt i tak. Låter det som en roll för dig? Välkommen med din ansökan!

Repipe Sverige är idag landets största och ledande reliningföretag. Vi renoverar avlopp, installerar Smart VVC och utför kanaltätning i fastigheter till fastighetsföretag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Från platsbesök till hel installation och slutdokumentation. Vi har tre regionkontor (Syd, Mitt och Väst) med huvudkontor i Kristianstad. Repipe Sverige AB ingår i koncernen Spolargruppen Sverige AB. Läs gärna mer på www.repipe.se

Om tjänsten
Som projektsäljare hos Repipe kommer du att spela en viktig roll i företagets fortsatta utveckling. Du kommer att arbeta övergripande med säljavdelningens målsättningar och resultat samt ansvara för ledningen av säljarbetet med stöttning av dina kollegor. I rollen ingår även ansvar för att hantera offerter, avtal, kalkyl och identifiera affärsmöjligheter hos både nya och befintliga kunder.

Tjänsten är på heltid och du utgår från kontoret i Skogås eller hemifrån. Tjänstebil tillhandahålls i rollen.

Vem är du?
Repipe lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad, tillmötesgående och har en god social förmåga. Du är även strukturerad, affärsdriven och har förmågan att hantera siffor. Då rollen innebär mycket eget ansvar bör du vara ansvarstagande, ha ett starkt inre driv samt vana av att arbeta självständigt, samtidigt som du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i branschen.

Vi önskar att du har följande kvalifikationer:
 • Gymnasial utbildning
 • Några års erfarenhet inom reliningbranschen eller inom VVS/ROT/stambyten
 • Erfarenhet från entreprenadföretag
 • Erfarenhet inom försäljning
 • Mycket god förståelse för VVS installationer samt ritningsläsning
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Meriterande med utbildning inom VVS, relining eller liknande
 • Meriterande med erfarenhet av teknisk försäljning VVS
 • Meriterande med erfarenhet av LOU
 • Kunskaper inom entreprenadjuridik samt ABT är önskvärt
 • B-körkort

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Repipe Sverige AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Lundqvist via tel. 073-526 33 29 alt. via e-post: frida@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan redan idag!
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
 
Ansök här
Titel
Projektsäljare
Stad
Skogås
Sista ansökningsdatum
23
-
06
-
16
Sektor
Privat
Branch
Försäljning / Marknadsföring
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet