Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Real Estate Manager till Alfa Laval Technologies AB

På uppdrag av Alfa Laval Technologies AB söker Isaksson Rekrytering en Real Estate Manager med inriktning på byggprojektledning och fastighetsförvaltning.

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer och goda idéer genererar framsteg. Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag. Facility Management organisationen på Alfa Lavals site i Lund ansvarar för att sitens fastigheter, lokaler och uteområden, samt att de kringtjänster som underlättar användandet av dessa fungerar på ett optimalt sätt.

Om tjänsten som Real Estate Manager
Som Real Estate Manager i vår Facility Management organisation har du i uppdrag att utveckla framtidens processer inom Real Estate funktionen för Alfa Laval i Lund och Sverige samt att ansvara för att utveckla våra fastigheter utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

 • Du är ansvarig ledare för avdelningen Real Estate i Lund där ett team av interna och externa byggprojektledare ingår.

 • Du ansvarar för det dagliga arbetet gällande service och underhåll samt projektledning vid ny/ombyggnationer rörande tex: planering, budget, arbetsledning, allmän dokumentering samt framtagning av riskanalyser och arbetsmiljöplaner mm.

 • Säkerställer efterlevande av olika myndigheters krav relevanta för ansvarsområdet.

 • Ansvarig för avtal och dokumentering gällande samtliga fastigheter

 • Kostnads och budgetansvar inom de fastighetsrelaterade kostnadsställena

Du rapporterar till site Facility Manager Roberto Giolitti, samt agerar på delegat från VD Arne Hermansson.

Vem är du?
Vi tror att du har 3-5 år i rollen som Real Estate Manager (om senior projektledning, annars 5-8 år) samt goda dokumenterade ledarskapserfarenheter. Vi ser fördelarna med att du har erfarenhet av rollen från beställarsidan, gärna från en större industri.

Vi söker dig som har:

 • Erfarenhet av projektledning (bygg), avtal och förhandlingar samt att arbeta efter projektmetodik

 • Goda och dokumenterade kunskaper inom teknikområdena El, VVS, bygg och ventilation (inkl styr o regler)

 • Förmågan att koppla samman byggnadstekniska frågor med ett ekonomiskt och energieffektivt utförande

 • Vana av finansiell uppföljning

 • Vana av att kommunicera med externa fastighetsägare, entreprenörer och leverantörer såväl som myndigheter och organisationer

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av hållbarhetsfrågor och energimanagement

 • God kännedom om PBL, BBR, AMA, AB, KA, ABT, BAS P/U samt entreprenadbesiktning

Du har en drivande personlighet och förmågan att kunna prioritera, planera och utföra ditt arbete avseende utsatt tidplan, ekonomiska mål samt att leverera kundens förväntade och avtalade slutprodukt. Vi tror att du är en mycket god problemlösare som har öga för att skapa effektivitet. Du har hög social kompetens och är bra på att samarbeta. Du har en god förmåga i att kommunicera och uttrycka dig i skrift, även på engelska.

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Alfa Lavals önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Sophie Åhlander via telefon: 072 300 08 92 eller e-post: sophie@isakssonrekrytering.se. Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).
För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se

Ansök här
Titel
Real Estate Manager
Stad
Lund
Sista ansökningsdatum
22
-
11
-
30
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Sophie Åhlander
Tipsa någon om jobbet