Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Regional Chef Teknisk Förvaltning till Bredablick Förvaltning i Stockholm

Har du ett starkt driv som är duktig på att bygga sammansvetsade team? Då kanske den här tjänsten är för dig!

På uppdrag av Bredablick Förvaltning söker vi nu en Regional Chef för Teknisk Förvaltning med placering i centrala Stockholm. Företaget arbetar med förvaltning av bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter och är under uppbyggnad i Stockholm. Företaget finns på fler orter i Sverige och är ett etablerat företag inom fastighetsbranschen. Företaget är på tillväxt vilket ger dig stora möjligheter att påverka, utvecklas och göra karriär. Vill du vara med på resan att fortsätta bygga upp verksamheten i Stockholm?

Om tjänsten
I rollen som Regional Chef för Teknisk Förvaltning kommer du att ansvara för alla områden inom den Tekniska Förvaltningen såsom förvaltartjänster, fastighetsskötsel och utemiljö. Du kommer att ansvara för mellancheferna/arbetsledarna inom respektive områden och säkerställa kundnöjdhet, struktur och effektivitet. I ditt arbete ingår att följa upp tjänsteleveransen och att utveckla den. Du kommer också att driva på utvecklingen av vår nya satsning inom Facility Management. Du har det totala budgetansvaret för hela tekniska förvaltningen i regionen. 

Kvalifikationer
  • Du är en god ledare och förebild för din personal
  • Du har teknikintresse och gärna erfarenhet från fastighetsteknik/förvaltning
  • Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt
  • Du har en marknadsinriktad profil och kommer att bli ett starkt bidrag till vår fortsatta utveckling.
  • Du är strukturerad och en god organisatör
  • Du är starkt målinriktad
  • Du är inte rädd för att kastas in i nya situationer utan ser det som en utmaning och möjlighet att överträffa förväntningar
  • Du brinner för ditt jobb
  • B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som chef tror vi att du som söker är utåtriktad, duktig på siffror och planering samt är prestigelös. Du är strukturerad och lösningsorienterad, samtidigt som du är en god kommunikatör och kan utveckla medarbetare mot uppsatta mål. Du är en person med ett starkt driv och engagemang och som är duktig på att skapa en god stämning och teamkänsla i hela den tekniska organisationen. Du gillar att ligga nära verksamheten och är ”hands-on” när det krävs. 

Ansökan och kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar företaget med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande vilket kan medföra att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden har gått ut.
Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta direkt ansvarig rekryterare Sophie Åhlander, 072 300 08 92.Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Välkommen med din ansökan redan idag!
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI).För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Regional Chef Teknisk Förvaltning
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
03
-
12
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Sophie Åhlander
Tipsa någon om jobbet