Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Regional Chef Teknisk Förvaltning till Bredablick Förvaltning Uppsala

Har du ett starkt driv och är duktig på att leda i förändring då kanske den här tjänsten är för dig!

På uppdrag av Bredablick Förvaltning söker vi nu en Regional Chef för Teknisk Förvaltning med placering i Uppsala. Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. 2021 förvärvade Bredablickgruppen Upplands Fastighetsservice och 2022 förvärvades även UBC Teknisk Förvaltning. Utöver Upplands Fastighetsservice och UBC Teknisk Förvaltning består vi av bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services, och Sustend. 

Inom Upplands Fastighetsservice är vi idag ca 40 medarbetare och inom UBC Teknisk Förvaltning är vi ca 30 medarbetare. Tjänsterna vi idag levererar inom teknisk förvaltning är endast en del av Bredablickgruppens koncept och vi ser fram emot att inom kort även kunna erbjuda Uppsalaregionen koncernens övriga tjänster. Som Regional chef för Teknisk förvaltning i Uppsala blir du därmed en nyckelspelare i regionen för hela vår koncern!

Företaget finns även på fler orter i Sverige och är ett etablerat företag inom fastighetsbranschen. Företaget är på tillväxt vilket ger dig stora möjligheter att påverka, utvecklas och göra karriär. Vill du vara med på resan att fortsätta bygga upp verksamheten i Uppsala?

Om tjänsten
Som Regional chef för Bredablick Teknisk förvaltning i Uppsala handlar den största och viktigaste delen av din roll om fortsatt integration av både Uppsala Fastighetsförvaltning och UBC Teknisk Förvaltning i Bredablick-koncernen. Du kommer att ansvara för alla områden inom den Tekniska Förvaltningen såsom förvaltartjänster, fastighetsskötsel och utemiljö samt för mellancheferna/arbetsledarna inom respektive områden. Du ansvara för att säkerställa kundnöjdhet, struktur och effektivitet. I ditt arbete ingår att följa upp tjänsteleveransen och att utveckla den. Du har det totala budgetansvaret för hela tekniska förvaltningen i regionen. 

Kvalifikationer
 • Du är en god ledare och förebild för din personal vilket innebär att agera föredömligt i att leva Bredablickgruppens kultur och skapa trivsel på kontoret
 • Du har dokumenterad erfarenhet av fusioner eller förändringledning
 • Du har teknikintresse och gärna erfarenhet från fastighetsteknik/förvaltning
 • Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt
 • Du har en marknadsinriktad profil och kommer att bli ett starkt bidrag till vår fortsatta utveckling.
 • Du är strukturerad och en god organisatör
 • Du är starkt målinriktad
 • Du är inte rädd för att kastas in i nya situationer utan ser det som en utmaning och möjlighet att överträffa förväntningar
 • Du brinner för ditt jobb
 • B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper värderas högt för rollen och de främsta egenskaperna vi söker är:
 • Initiativtagande - Utifrån organisationens mål identifierar du vad som behövs göras och driver initiativet framåt
 • Lösningsorienterad - Utmaningar kommer finnas och du har förmågan att se vägen framåt och identifiera vad som behöver göras för att komma dit
 • God kommunikativ förmåga - Med tydlig och anpassad kommunikation få med dig såväl medarbetare som kunder
 • Relationsskapande - Skapa goda relationer internt som externt samt nyttjar och utvecklar ett nätverk

För att lyckas och trivas i rollen som chef tror vi att du som söker är strukturerad samt duktig på siffror och planering. Du är prestigelös, utåtriktad och kan utveckla medarbetare mot uppsatta mål. Du är en person med ett starkt driv och engagemang och som är duktig på att skapa en god stämning och teamkänsla i hela den tekniska organisationen. Du gillar att ligga nära verksamheten och är ”hands-on” när det krävs. 

Ansökan och kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Bredablick Förvaltning med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande vilket kan medföra att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden har gått ut.
Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta direkt ansvarig rekryterare Sophie Åhlander, 072 300 08 92. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI).För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Regional Chef Teknisk Förvaltning
Stad
Uppsala
Sista ansökningsdatum
23
-
05
-
28
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Sophie Åhlander
Tipsa någon om jobbet