Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Regionsäljare till Interoc i Helsingborg

Är du en driven säljare med erfarenhet från byggbranschen som gillar att göra bra affärer? Då kan det vara dig vi söker! Du gillar byggbranschen, du trivs med att leda och entusiasmera andra och om du är rätt person ser vi fram emot att välkomna dig till som vår nya kollega. Vi på Interoc i Helsingborg söker en Regionsäljare och vi utför dörr- och fönsterarbeten i Region Syd som omfattar Skåne, Blekinge och Småland.

Uppdraget som regionsäljare
Interoc Dörr & Fönster söker nu dig som är en erfaren säljare och som kommer att få det fulla ansvaret att driva vår försäljning i regionen. Projekten är endera rena fönsterbyten eller fönsterbyten i kombination med tex sanering, balkongrenovering, tilläggsisolering och nya fönsterbänkar. På Interoc kommer du vara med att bidra till att sänka fastigheternas energiförbrukning, sänka ljudnivåer och förbättra luftmiljön. Som regionsäljare hos oss ansvarar du för kundkontakter, från säljmöte till anbud och kalkyl. Du har kontinuerlig kontakt med beställaren. Planering, säljmöten, anbud och kalkyl, mässor och egna initiativ är din vardag. När du inte är på kontoret i Helsingborg, rör du dig dagligen ute bland dina kunder i regionen. Vid behov även ha möjlighet att kunna stötta upp försäljningen i andra geografier.

Vad vi erbjuder?
Som regionsäljare tilldelas du stort ansvar och driver vår försäljning i regionen.  Vi har korta beslutsvägar och vi hjälps alla åt för att leverera bästa kvalité till våra kunder. Vi är en oberoende fönsterleverantör vilket gör att du kan erbjuda din kund den bästa lösningen för just deras projekt. På vår hemsida kan du läsa mer om oss/se oss och få en bild av vilka vi är. Vi vill vara nytänkande och vi vill växa, vill du vara med och göra det tillsammans med oss?

Vem är du?
Vi söker dig som är en engagerad och erfaren säljare inom bygg. Kanske har du arbetat som säljare i en annan bransch och har annan erfarenhet av byggbranschen? Du tycker om att driva försäljning med god planering, bra kvalitet och bra ekonomiskt utfall och har alltid kundens bästa i fokus. Du trivs med att vara säljare och har förmåga att sätta upp utmanande mål för dig själv. Du har intresse av affären, du tänker som en entreprenör, är prestigelös och innehar även en administrativ ådra.
Rätt personlighet samt erfarenhet från försäljning och byggbranschen är det viktigaste, resten kan vi lära dig och vi ser också framemot att ta del av din kunskap och lära av dig. Berätta för oss vem du är och varför du är rätt för oss så ska vi försöka berätta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen!

Om oss
Interoc Dörr och Fönster och Interoc Fasad Fönster ingår sedan juli 2022 i Corteco och erbjuder tjänster inom fasadrenovering samt dörr- och fönsterbyte för såväl äldre fastigheter i behov av renovering som nya bostäder och fastigheter. Många av våra renoveringar har de senaste åren varit miljonprogramsfastigheter med höga krav på energieffektivisering och bestående kvalitet. Vårt huvudkontor ligger Solna och vi har lokalkontor i Helsingborg, Göteborg och Borlänge. Idag är vi ett 50-tal anställda.

Vi erbjuder
Ett spännande uppdrag i ett växande företag där du får viktig roll på den fortsatta framgångsrika tillväxtresan. I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med Senior rekryteringskonsult Jonas Bessing, 0736-264750 Din ansökan gör du på Isakssonrekrytering.se  Urval och intervjuer sker löpande.
Ansök här
Titel
Regionsäljare
Stad
Helsingborg
Sista ansökningsdatum
24
-
03
-
10
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Jonas Bessing
Tipsa någon om jobbet