Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Rörmokare, servicejobb


Till vårt team i Stockholm söker vi en erfaren rörmokare som vill utvecklas inom bostadsanpassningar och bli en del av ett framgångsrikt företag!

MWM-Svenskbostadsanpassning är ett växande bolag med mer än 25år på nacken inom bygg & bostadsanpassning som verkar i Stockholm & Skåne. I vårt team finns all kompetens och dessutom många års erfarenhet av att ta fram och implementera praktiska lösningar, skräddarsydda utifrån våra kunders behov. Vi tänker nytt och följer noga med i utveckling av produkter och tekniker, och vi samarbetar med de ledande leverantörerna för att garantera att våra bostadsanpassningar håller högsta kvalitet.

Om tjänsten som rörmokare

Som rörmokare är du ansvarig för att utföra bostadsanpassningar inom VVS hemma hos privatpersoner som är i behov av stödfunktioner och anpassningar. Du kommer arbeta både självständigt och i ett team tillsammans med våra snickare/elektriker. I dina arbetsuppgifter ingår t.ex.
 
  • Installation av funktionsanpassade duschkabiner
  • Förberedelser för dialys i hem (rör-vattendragning)
  • Installation av funktionsanpassade spol/torktoaletter.
  • Installation av funktionsanpassade kök med dragning av rör, vatten och avlopp

Vi arbetar med samtliga kommuner i Storstockholm, har kontor och lager i Skogås- Länna just nu men kommer till årsskiftet att finnas i Västberga. Tjänsten är heltid 40tim/veckan Mån-fre 07.00-16.00 med möjlighet till flextid


Vem söker vi?

Som person är du serviceinriktad, kundfokuserad och trivs med att arbeta engagerat och proaktivt. Du har vana av att arbeta både självständigt och i team med dina kollegor. För att lyckas i denna roll bör du också vara en kreativ problemlösare som inte är rädd för att hugga i när det behövs.

Kompetensprofil

Vi söker dig med ett par års erfarenhet som rörmokare med mycket goda kunskaper inom VVS. Vi är certifierade inom säkervatten, har du en certifiering är det självklar ett plus, om inte betalar företaget för att du ska bli certifierad. Vi ser det som meriterande ifall du har tidigare erfarenheter av att arbeta hemma hos privatpersoner eller har goda kunskaper inom snickeri.

B-körkort är ett krav då våra medarbetare har varsin servicebil

Förmån: Rikskort

Vi följer kollektivavtal

Se även vår hemsida www.svenskbostadsanpassning.se

Ansökan och kontaktuppgifter

För frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon 0760-00 11 97. Välkommen med din intresseanmälan. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten skall tillsättas snarast möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 
Ansök här
Titel
Rörmokare
Stad
Skogås
Sista ansökningsdatum
23
-
02
-
10
Sektor
Privat
Branch
VVS
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet
Liknande aktiva annonser
No items found.