Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

RRC Rail söker en platschef i Malmö

Ta chansen till en utmanande och ansvarsfull roll där du får möjlighet att driva projekt från start till mål tillsammans med ett engagerat team!

RRC Rail arbetar med ban- och järnvägsprojekt. Bolaget befinner sig i en expansiv fas med stora mål att växa under de kommande åren. Här får du chansen till kompetensutveckling på riktigt och detta tillsammans med ett starkt och engagerat team. Våra medarbetare är vår största tillgång och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Som medarbetare hos RRC Rail erbjuds du alltid en bra lön, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring samt pensionsavsättning. Vi tycker att det är viktigt som arbetsgivare att skapa goda förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid.

Om rollen
Rollen som platschef innebär att du ansvarar för ett eller flera projekt. Förutom projektets genomförande har du även ansvar för planering, personal, kvalitet, tid och ekonomi. Tillsammans med engagerade medarbetare och underentreprenörer driver du projekten från start till mål. 
Utifrån din bakgrund, erfarenhet och vilja till utveckling har du själv en stor möjlighet att tillsammans med projektchefen forma och utveckla ditt ledarskap eller andra specifika kompetenser.
Exempel på arbetsuppgifter och ansvarområden:
 • Projektledning
 • Inköp material
 • Resurstillsättning internt och externt
 • Personalansvar
 • Ekonomiskt ansvar för projekt
 • Kvalitet, miljö, arbetsmiljö och säkerhet
Det förekommer resor inom tjänsten vid projektens genomförande.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet som platschef eller arbetsledare och ser detta som ditt nästa steg i karriären.
Eftersom du driver projekten behöver du ha ett tydligt ledarskap och kunna arbeta strategiskt med ett strukturerat arbetssätt.
Som person är du handlingskraftig, förbättringsorienterad och van att anpassa dig efter nya situationer.
Genom ditt ledarskap har du en god förmåga att skapa engagemang, bygga förtroende och kommunicera samt skapa bra samarbeten med personal, beställare och underentreprenörer. Du är väl medveten om att samverkan är en förutsättning för framgång och skapar ett värde i verksamheten.

Du är väl medveten om att samverkan är en förutsättning för framgång och skapar ett värde i verksamheten.

Vi söker dig som har:
 • Utbildning inom anläggning och markarbeten alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
 • minst några års erfarenhet inom anläggningsprojekt
 • goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
 • god systemvana inom relevant område
 • B-körkort
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet av ledarskap och personalansvar
 • Erfarenhet inom markarbeten i järnvägsmiljö

Ansök idag! 
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering & Bemanning, och RRC Rail önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekrytering & Bemannings rekryteringskonsult Jonas Bessing via telefon: 0736-264750 eller jonas@isakssonrekrytering.se. Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Platschef
Stad
Arlöv
Sista ansökningsdatum
23
-
01
-
29
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Jonas Bessing
Tipsa någon om jobbet