Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Sälj- och marknadskoordinator till Vita Verita i Kungsängen

Vi söker dig som älskar att jobba med service, kommunikation och samarbete. I denna drömtjänst kommer du att få arbeta strukturerat med administrativa uppgifter i nära samarbete med vår säljavdelning, få vara kreativ och samarbeta med kollegor på vår marknadsavdelning, och då och då backa upp vår ekonomiavdelning med leverantörsfakturor.

Vilka är vi?
Vita Verita säljer produkter för kritiska miljöer med fokusering på renrum, sterila miljöer, laboratorier och ESD. Vi har verkat inom vårt område under 20 år och vår nisch är valideringar av renrum, sterila miljöer. Vi säljer förbrukningsmaterial som torkdukar, handskar, munskydd. Vita Verita har egna produkter samt representerar varumärken inom branschen bl.a Kimberly Clark, Contec och Ansell. Läs mer om oss på https://www.vitaverita.com

Om tjänsten
Som sälj- och marknadskoordinator kommer du i första hand jobba med att stötta vår säljavdelning med att hantera prislistor, uppdatera våra kundregister och andra administrativa uppgifter kopplat till vår försäljning. Du kommer att arbeta nära vår försäljningschef och även hjälpa vår marknadsavdelning med att ta fram nya produktblad, uppdatera vår hemsida, skriva material som publiceras i digitala tidskrifter mm.

Arbetsuppgifter:
 • Hantera prisfiler, kundavtal, göra prisjusteringar
 • Arbeta administrativt i Visma.net
 • Ändra valutor i kalkylblad
 • Administrera i Intrastat, lägga in vikter, varukoder, landskoder
 • Ta fram rapporter, kundstatistik, säljstatistik
 • Göra olika typer av utskick, annonsera i digitala tidskrifter bl.a Rent Forum
 • Arbeta med produktblad, kampanjer, förbereda mässor

Vem är du?
Vi söker dig som ser dig själv som en nyfiken generalist. Du har en vilja att effektivisera, komma med ideér och struktur. Vi tror att du är en person som ser behoven och är noggrann. Du tycker om att arbeta varierat och i dialog tillsammans med andra. Vi erbjuder dig att arbeta i ett framgångsrikt, familjärt bolag som är stolta över vårt varumärke och har kul tillsammans.

Kvalifikationer:  
 • Ett par års erfarenhet av liknande roll som säljassistent, marknadskoordinator, VD-sekreterare
 • Erfarenhet av att serva en avdelning internt, inom administration med variation i arbetsuppgifter
 • Mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
 • Goda kunskaper i Officepaketet, Excel
Meriterande:
 • Utbildning inom ekonomi, marknad eller kommunikation
 • Kurser inom photoshop, indesign, affärssystem, ekonomisystem
 • Erfarenhet av att arbeta med pharma, life science
 • Kunskaper i förpackningsdesign

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Vita Veritas räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Vita Verita. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Sälj- och marknadskoordinator
Stad
Kungsängen
Sista ansökningsdatum
23
-
05
-
19
Sektor
Privat
Branch
Försäljning / Marknadsföring
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet