Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Säljande projektledare inom automation till Sauter Automation AB

Säljande projektledare inom automation till Sauter Automation AB
På uppdrag av Sauter söker Isaksson Rekrytering efter en utåtriktad person med stort teknikintresse till tjänsten som säljande projektledare. I den här rollen kommer du få arbeta med energieffektiva byggnader och modern teknik. Om du vill bli en del av en ledande aktör inom fastighetautomation tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Om Sauter
I mer än 100 år har den globalt aktiva SAUTER-gruppen baserad i Basel (Schweiz) med en ny utvecklings- och produktionsplats i Freiburg (Tyskland), tillhandahållit produkter, expertis och lösningar för fastighetshantering och rumsautomation under hela fastighetens livscykel. Vi har vuxit kraftigt de senaste åren och har nu 350 anställda i Schweiz och 3 300 personer över hela världen och omsätter cirka 500 miljoner euro, vilket gör oss till en av de ledande leverantörerna inom fastighetsautomationssektorn. Sauter etablerade sig i Sverige 1988 och levererat över 1000 projekt till kunder över hela landet. Vårt kontor samt komponentlager ligger i Stockholm. Vi styr, optimerar, värmer och kyler. Vi administrerar och underhåller, driver, hanterar, rådgör, planerar, beräknar. Vi forskar och tillverkar. Detta betyder spännande, innovativa projekt! Vårt produktsortiment kännetecknas av sin schweiziska kvalitet och omfattar Service, Projekt och Facility management. Vår platta, flexibla organisation gör att vi som tillverkare kan reagera snabbt på nya marknadskrav.

Säljande projektledare inom automation ansvarar för:
 • Aktivt sälja våra tekniska tjänster till bolagets kunder
 • Projektledning och delta i driftsättning ute hos kund
 • Vara drivande och följa upp utvecklingen i projekten samt supportera alla anställda som är associerade med projektet.
 • Etablera kontakt med nya potentiella kundgrupper samt vårda och vidareutveckla befintliga kunder
 • Se till att leveranser från underleverantörer er i enlighet med beställning/specifikation.
 • Koordinera och samordna information och dokumentation för projektet.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som är driven och nyfiken på utmaningar med ett positivt och lösningsorienterat säljdriv. Hos oss på Sauter Automation AB får ni jobba med den senaste tekniken för styrning av säkerhetsventilation i laboratoriemiljö. I tjänsten ingår programmering/driftsättning av vårt PLC system Modulo 6, VAV spjäll, dragskåp och renrum. Vi ser gärna att ni har senior erfarenhet av driftsättning, konstruktion samt stor känsla för kvalitet och kundnöjdhet. Tjänsten innefattar projektledning. Kontoret ligger placerat i Vällingby. Tjänsten innefattar en del resor inom Norden.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer:
 • Arbetat som automationsingenjör eller motsvarande alternativt utbildning inom relevant område
 • Minst fem års erfarenhet av arbete med PLC system så som Siemens, Schneider, Larmia eller Sauter
 • Minst två års erfarenhet av projektledning inom styr och regler
 • Minst två års erfarenhet av systemkonstruktion
 • Goda kunskaper att leda andra i projekt och skapa handlingar
 • Goda kunskaper inom PLC och CAD
 • Flytande tal och skrift i svenska och engelska
 • B-körkort
Vi ser det som meriterade ifall du har arbetat inom pharmaindustrin och har kunskaper om HVAC anläggningar.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering Sauters räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Sauter Automation AB. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på 076-0001197. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!

Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier. För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Säljande projektledare inom automation
Stad
Vällingby
Sista ansökningsdatum
23
-
03
-
31
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet