Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Senior byggprojektledare till Krafthus AB i Stockholm

Det går väldigt bra för Krafthus och de behöver nu utöka sin styrka i Stockholm med en byggprojektledare. Vi på Isaksson Rekrytering har därför fått i uppdrag att hitta dig som trivs i ledarrollen och är beredd att ta ett större ansvar. Det här passar dig som vill ha ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter. Missa inte chansen att bli Krafthus nästa byggprojektledare!

Krafthus är en helhetsleverantör inom kommersiella fastigheter med inriktning mot industri, lager, logistik och kontor. Med vår långa erfarenhet och vårt stora och etablerade kontaktnät bygger vi kundanpassade fastigheter över hela Sverige. Vi vill vara mer än bara ett byggbolag. Därför erbjuder vi våra kunder allt från nyproduktion till projektutveckling, samarbeten och investeringsanalyser. Vi vill vara en komplett partner genom hela projektet, och håller kunden i handen hela vägen från start till mål. Självklart tar vi vårt ansvar för miljö och omvärld i en bransch som är förenad med stora utsläpp och stor miljöpåverkan. Därför jobbar vi ständigt med produkt- och processutveckling för att skapa ett effektivt och hållbart byggande. Vårt mål är att vara en byggare som ligger i framkant för att med rent samvete kunna ta med byggbranschen in i framtiden. Ur ett större perspektiv hoppas vi att de byggnader som vi producerar kan bidra till en positiv utveckling och ekonomisk tillväxt som på sikt leder till bättre hälsa, bättre livsvillkor(arbetsmiljö?) och ett bättre samhälle. Vi är en del av Torngrund Group, en fastighets och byggkoncern som 2022 har en omsättning på ca 600 mkr och en balansomslutning på 300 mkr. Våra kontor hittar du i Stockholm och Nyköping. För mer information besök https://www.krafthus.se

Om jobbet som senior byggprojektledare
I rollen som byggprojektledare kommer du arbeta med nyproduktion av kommersiella fastigheter så som industrilokaler och logistikfastigheter. Du kommer vara en nyckelperson i byggprocessen som ansvarar driva och leda byggprojekt från projekteringsfas till slutbesiktning och tillträde. Du agerar som en operativ projektledare och är ute på plats och följer upp dina projekt.

Du kommer dessutom fokusera på att:
 • Ansvara för projektekonomi, tid- och leveransplaner, inköp och budget
 • Upphandling och inköp av entreprenader och konsulter inför byggprojekt
 • Se till att projekten uppfyller aktuella lagar och krav
 • Göra kalkyler och utvärderingar efter avslutat projekt
 • Kommunikation med myndigheter, kommuner, underentreprenörer inför och under byggprojekt
Är du rätt för rollen som byggprojektledare
För att lyckas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du fokuserar på att hitta lösningar. Du arbetar strukturerat och planerar ditt arbete på kort och långsikt. Det är också viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du ser det som en del av ditt arbete att skapa och vårda relationer. Du ser positivt på förändringar och anpassar dig till situationen.

Krafthus söker dig som har följande kvalifikationer och erfarenheter:
 • Högskoleutbildning inom bygg alternativt motsvarande yrkeslivserfarenhet
 • 8–10 år erfarenhet i en roll som byggprojektledare, där du har drivit projekt från ax till limpa
 • Erfarenhet av operativt arbete och leda personal på en byggplats
 • Erfarenhet av att nyproduktion inom kommersiella fastigheter
 • Erfarenhet av inköp och utvärdering av underentreprenörer
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • B-körkort
 • Goda kunskaper inom BAS U, BAS P, entreprenadjuridik, BBR och byggprojekts ekonomi
Vi ser det som meriterande om du har goda kunskaper inom markprojekt eller miljöklassningar.

Du erbjuds
 • Möjligheten att komma in i ett växande företag och vara delaktig i en spännande resa
 • Korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka och att växa tillsammans med bolaget
 • Goda anställningsvillkor och förmåner
Intresserad?
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via e-post: kim@isakssonrekrytering.se eller telefonnummer: 076 000 11 97.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier. För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Senior byggprojektledare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
04
-
14
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet