Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Senior fastighetsskötare till brf Jupiter 1 i Täby

Senior fastighetsskötare till brf Jupiter 1 i Täby
Nu söker vi en självgående och erfaren fastighetsskötare till brf Jupiter 1 i Täby. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Vi förväntar oss att du bidrar till företagets framgång och lovar i gengäld att dina insatser kommer att värdesättas. 

Om brf Jupiter 1
Bostadsrättsföreningen Jupiter 1 grundades den 25 juni 1962 och består av totalt 844 lägenheter. Föreningen omfattas av en bevarandepolicy som skyddar områdets estetik genom att förbjuda ombyggnationer eller ändringar av fasaderna som skulle påverka fastigheternas övergripande utseende. Jupiter 1 sköter sin fastighetsförvaltning inom egen regi, inklusive teknisk förvaltning, ekonomisk förvaltning, service, underhåll, reparationer, snöröjning och trädgårdsskötsel. Vissa specifika uppgifter utförs av underentreprenörer.

Vi erbjuder
Vår arbetsplats präglas av trygghet och stabilitet, där varje medarbetare blir en viktig del av teamet. Vi värnar om våra anställda och satsar på långsiktiga relationer. Genom kontinuerlig utbildning ser vi till att vår personal ständigt utvecklas. Hos oss råder en familjär atmosfär. Teamandan stärks genom regelbundna gemensamma aktiviteter, såsom middagar med styrelsen två gånger om året, dagliga gemensamma luncher, och särskilda lunchträffar med trädgårdsgruppen två gånger om året.

Ditt uppdrag
I din roll som senior fastighetsskötare kommer du att ha det självständiga ansvaret för den inre skötseln av flera bostadshus. Dina dagliga arbetsuppgifter inkluderar:

 • Ronderingar

 • Hantering av akuta och schemalagda underhållsbehov

 • Utförande av reparationer i både lägenheter och gemensamma utrymmen

 • Samarbete med underleverantörer

 • Kontakt med boende

 • SBA arbete


Vem söker vi för tjänsten?
Som en central figur i företaget och mot våra boenden, är det avgörande att du utstrålar en stark serviceanda. Dessutom är det viktigt att du är fokuserad på att uppnå resultat och har god förmåga att kommunicera, både inom företaget och externt.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer och erfarenheter

 • Minst 10 års erfarenhet som fastighetsskötare, gärna inom bostad

 • God kännedom inom el

 • Erfarenhet av underhåll/service av större tvättstugor och våtutrymmen

 • Grundläggande engelska kunskaper

 • Grundläggande datakunskaper


Kontaktuppgifter och ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag, då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår ansvariga rekryteringskonsult, Svetlana Fedorova, på 073-533 29 05. Observera att ansökan endast kan ske via vår hemsida och inte via e-post. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering men du kommer att bli direktanställd hos HSB brf Jupiter. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdatum är 17/02/2024.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, infrastruktur, teknik och förnybar energi Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). https://www.isakssonrekrytering.se

Välkommen med din ansökan via länken!

Ansök här
Titel
Senior fastighetsskötare
Stad
Täby
Sista ansökningsdatum
24
-
02
-
28
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Svetlana Fedorova
Tipsa någon om jobbet