Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Senior projektledare till Tibi i Stockholm

Vill du arbeta med renovering och ombyggnad av kulturhistoriska byggnader? Är du en projektledare med erfarenhet av projekt- och byggledning som söker efter en ny tjänst? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Isaksson Rekrytering en senior projektledare till Tibi i Stockholm. Vill du vara med på Tibis resa? Välkommen med din ansökan till oss på Isaksson Rekrytering!

Om Tibi – kvalificerade tjänster inom projekt- och byggledning
Tibi grundades 1987 av Tage Kihlgren och Bo Wallgren. Två starka personligheter med stor erfarenhet som projekt- och byggledare. 2007 valde företagets grundare att gå i pension och företaget togs över av fyra medarbetare. I dag är Tibi ett väletablerat konsultbolag med bas i Stockholm och kunder spridda över hela Mälardalen. Företaget drivs i dag av fyra delägare, alla med ett långt förflutet i bolaget.
Just prestigelöshet är ordet som kanske bäst beskriver Tibi, vars företagsnamn betyder för dig på latin. Tibi kan ansvara för hela eller delar av projekt, och alla uppdrag – små som stora – är lika viktiga.

Ditt uppdrag som senior projektledare
I rollen som Projektledare hos Tibi kommer du få förmånen att arbeta med bl.a. våra kunders kulturhistoriska fastigheter. Du kommer ansvara för hela eller delar av projekt i byggprocessen, vilket innebär ett ansvar för budget, uppföljning och prognoser samt planering. Du har även ansvaret för kundkontakterna. Dina kontaktytor är många och du blir en viktig nyckelperson som leder samarbetet mellan både kunden, det interna teamet, upphandlade konsulter och entreprenörer.
Utöver projektledarrollen förväntas du även kunna arbeta som projekteringsledare och byggledare.

Vem söker vi för tjänsten?
För att lyckas i rollen som projektledare tror vi att du är social, ansvarstagande och kundorienterad person. Du har ett proaktivt arbetssätt och tycker om att lösa problem. Vidare trivs du med många sociala kontaktytor och har en förmåga att skapa goda relationer. Därtill är du bra på att skapa engagemang och förtroende bland dem du samarbetar med. 

Vi önskar även att du har följande erfarenheter och kvalifikationer

  • Relevant högskoleutbildning som till exempel civil-/högskoleingenjör eller motsvarande förvärvad erfarenhet som vi anser likvärdig

  • Minst fem års erfarenhet som projektledare inom ROT-projekt på beställarsidan

  • Kundansvar

  • Budget- och prognosarbeten

  • Arbetat i projektledningsverktyg som t.ex. BlueBeam och PowerProject

  • Goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel

  • Flytande svenska i tal och skrift

  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift


Vad kan TIBI erbjuda dig?
Tibi har lång erfarenhet av arbete från tidiga skeden och att i nära samarbete med beställare driva projekt fram till slutbesiktning och avslut. Vårt arbetssätt bygger på transparens och ett nära samarbete med beställaren. Vi går in i varje projekt med stort engagemang och lojalitet gentemot kunden. Vi är ett mindre företag med 13 anställda, vilket gör att vi kan vara flexibla och fatta snabba beslut utan byråkratiska hinder.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Tibi med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig senior rekryteringskonsult Svetlana Fedorova tel: 073-533 29 05 e-post: svetlana@isakssonrekrytering.se

Välkommen med din ansökan via annonsen. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). Besök information www.isakssonrekrytering.se

Ansök här
Titel
Senior projektledare
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
23
-
09
-
30
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Svetlana Fedorova
Tipsa någon om jobbet