Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Senior projektledare till Tibi i Stockholm

Är du projektledare med erfarenhet av projekt- och byggledning som söker efter en ny tjänst? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Isaksson Rekrytering en senior projektledare till Tibi Stockholm. Vill du vara med på Tibis resa? Välkommen med din ansökan!

Om Tibi – kvalificerade tjänster inom projekt- och byggledning
Tibi Stockholm grundades 1987 och är i dag ett väletablerat företag inom projekt- och byggledning som drivs av fyra medarbetare, alla med långt förflutet inom byggbranschen och på Tibi.
På Tibi värdesätts flexibilitet, prestigelöshet och lyhördhet för kundens önskemål vilket har resulterat i många återkommande beställare och gott rykte hos våra kunder. Här hittar du en tillåtande arbetsmiljö som uppmuntrar kreativitet och nyfikenhet. Med 15 anställda är Tibi ett litet och personligt bolag med högt i tak och korta beslutsvägar. Då Tibi är ett konsultbolag och många av våra medarbetare sitter på heltid ute hos kund arbetar vi extra aktivt med god sammanhållning och socialt umgänge så att du får känna tillhörighet till Tibi var du än har dina projekt. Mer om Tibi hittar du på https://www.tibi.se

Ditt uppdrag som senior projektledare
I rollen som projektledare på Tibi har du möjligheten att arbeta med en stor variation av projekt som till exempel kulturhistoriska fastigheter, sjukhusmiljöer, labb och kommersiella fastigheter för att bara nämna några.
Som senior projektledare är du ansvarig för hela eller delar av projekten och kommer ha ansvar för budget, prognoser, upphandling, genomförande och uppföljning m.m. Rollen innebär även mycket kontakt med beställare, entreprenörer, konsulter och eventuella kvarsittande hyresgäster. Utöver projektledarrollen förväntas du även kunna arbeta som projekteringsledare och byggledare, ibland i ett och samma projekt.

Vem söker vi för tjänsten?
För att lyckas i rollen som projektledare tror vi att du är en social, ansvarstagande och kundorienterad person. Du har ett proaktivt arbetssätt och tycker om att lösa problem. Vidare trivs du med många sociala kontaktytor och har en förmåga att skapa goda relationer. Därtill är du bra på att skapa engagemang och förtroende bland dem du samarbetar med. 

Vi önskar även att du har följande erfarenheter och kvalifikationer
 • Relevant högskoleutbildning som till exempel civil-/högskoleingenjör eller motsvarande förvärvad erfarenhet som vi anser likvärdig
 • Minst sju års erfarenhet i rollen som projektledare av ROT-projekt på beställarsidan samt erfarenhet av att leda och styra en projektorganisation.
 • Leda möten
 • Bred byggteknisk kompetens
 • God kunskap om lagar, regler och krav inom bygg
 • Kundansvar
 • Budget- och prognosarbeten
 • Arbetat i projektledningsverktyg som t.ex. BlueBeam och PowerProject
 • Goda kunskaper i Office-paketet
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift


Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Tibi med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig senior rekryteringskonsult Svetlana Fedorova tel: 073-533 29 05 e-post: svetlana@isakssonrekrytering.se

Välkommen med din ansökan via annonsen. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). Besök information www.isakssonrekrytering.se

Ansök här
Titel
Senior projektledare
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
24
-
05
-
06
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Svetlana Fedorova
Tipsa någon om jobbet