Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Serviceansvarig till Luma Energy i Stockholm

Är du nyfiken på solcellsbranschen eller redan en del av den och söker en ny spännande tjänst? Vi söker en Serviceansvarig som skall utveckla och ta vår serviceverksamhet till nästa nivå.

Vilka är vi och varför ska du välja LUMA Energy?
Vi står inför en revolution inom elförsörjning. Vårt syfte med LUMA Energy är att ändra sättet företag använder el så att vi tillsammans kan driva på övergången till en förnybar värld. Det gör vi genom att erbjuda en helhetslösning till våra kunder där vi vill hjälpa kunderna minska sina kostnader, öka sina intäkter och minska sin klimatpåverkan. Vi vill omvandla fastigheter till aktiva spelare på elmarknaden och gör fastighetsägarna till kapten på resan mot en lönsam och grön elaffär. Du kanske känner igen oss som Save by Solar. Efter snart åtta år som en ledande aktör inom solel för kommersiella fastigheter har vi nu tagit nästa steg mot ett bredare erbjudande. Sedan början av 2022 har vi bytt namn till LUMA Energy och jobbar nu för att utöka våra tjänster med bland annat lösningar för stödtjänster, energilagring, laddinfrastruktur och elhandel. Allt kombineras och kontrolleras från den mjukvaruplattformen LUMA Portal.
Vi på LUMA tillhandahåller ett partnerskap där vi hjälper kunden genom att:
 • Alltid hålla högsta nivå på kvalitet, miljö och arbetsmiljö
 • Ge kontroll och insyn genom vår portal
 • Vara hårdvaruoberoende och alltid välja den tekniskt bästa lösningen
 • Erbjuda teknik och produkter som är spårbara och hållbara
 • Ha koll på ny teknik och utvecklingen i omvärlden
 • Ha bra arbetsvillkor och vara anslutna till kollektivavtal
Du kommer in i en spännande tillväxtfas med kollegor som vill driva branschen framåt! Vårt team präglas av lagkänsla, kompetens och engagemang. Vi arbetar aktivt för att ha en kultur präglad av tillit och drivkraft där alla ska trivas och känna sig välkomna. Just därför finns det stora möjligheter till påverkan. Vi sätter stort värde på vår personal, och ser det som vårt ansvar att ge varje individ bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra arbete och att utvecklas


Om tjänsten som Serviceansvarig
Luma Energy gör nu en satsning genom att bygga upp en rikstäckande serviceverksamhet som ska arbeta mot befintliga kunder och nya kundsegment. Nu söker vi dig som vill leda detta arbete och utveckla affärsområdet. Du kommer vara resultatansvarig för serviceverksamheten och med hjälp av dina kollegor driva den mot en tydlig strategi och vision. Det innebär bl.a att implementera arbetsprocesser, samarbeta med vår säljavdelning, äga resultatansvar samt att överse och leda det dagliga arbetet.

I tjänsten ingår till exempel att:
 • Ha resultatansvar för serviceorganisationen
 • Vara delaktig i kundkontakt avseende försäljning av bolagets servicetjänster
 • Ansvara för kontroll och utveckla arbetsprocesser
 • Inledningsvis leda serviceprojekten och servicetekniker
 • Rapportering och administration
Placeringsort Stockholm eller Uppsala. Du rapporterar till vår entreprenadchef med placering i Stockholm. Vi ser det som meriterande ifall du har flera års erfarenhet från en teknisk bransch, installation och service. Tidigare erfarenhet av affärsutveckling eller om du har redan varit med på en förändringsresa.

Om Luma Energy
Du kanske känner igen oss som Save by Solar. Efter snart åtta år som en ledande aktör inom solel för kommersiella fastigheter har vi nu tagit nästa steg mot ett bredare erbjudande. Sedan början av 2022 har vi bytt namn till LUMA Energy och utökar våra tjänster med bland annat lösningar för storskalig energilagring, laddinfrastruktur och elhandelsfunktioner. Allt kombineras och kontrolleras från den mjukvaruplattformen LUMA Portal. För mer information besök https://luma.energy/
 
Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för LUMA Energys räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av LUMA Energy. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Serviceansvarig
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
23
-
02
-
17
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet