Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Servicechef till Kungälvs Rörläggeri i Borås

Brinner du för att leverera service i toppklass, arbeta kundnära och vidareutveckla såväl verksamhet som medarbetare? Tror du på att det är HELA teamet som tillsammans avgör både det kvalitativa- och ekonomiska resultatet? Då är rollen som Servicechef hos oss rätt utmaning för dig.
 

Om tjänsten
Som Servicechef inom VS & Ventilation ansvarar du för att leda, driva och utveckla det dagliga och långsiktiga arbetet inom din servicegrupp. Du har även ansvaret för det ekonomiska resultatet och effektiviteten inom gruppen. En stor del av rollen kommer innebära utveckling av arbetssätt, vidareutveckla och effektivera tjänster/tekniska leveranser samt etablera och bibehålla relation med kunder samt försäljning av serviceavdelningens tjänster. I rollen ingår även personalansvar samt budgetansvar.
 

Vem söker vi?
Vi vill att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare har du erfarenhet att sälja till kund, vårda kundrelationen samt utveckla/hantera avtalsskrivning. Det är viktigt att du har ett intresse och erfarenhet att av att vidareutveckla attraktiva erbjudande till både befintliga och potentiella kunder. Vidare tror vi att du sätter upp höga mål och arbetar strategiskt och målinriktad för att nå målen. För att bygga och bibehålla relationer med kunder, ditt team och övriga i företaget måste du trivas med att skapa relationer och träffa nya människor och göra affärer. Det är av stor vikt att du en dokumenterad ledarerfarenhet och har en stark entreprenörsanda. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.
 

Om oss
Vi sitter i fräscha och moderna lokaler centralt i Borås. Kontoret är en naturlig knytpunkt för våra medarbetare inom alla yrkeskategorier. Vi har dessutom ett fullt utrustat gym i anslutning till omklädningsrum och bastu tillgänglig för våra medarbetare. Vi vill att alla ska trivas och må bra på jobbet. Vi erbjuder tryggheter så som kollektivavtal, ett generöst friskvårdsbidrag samt goda utvecklingsmöjligheter.
 

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Kungälvs Rörläggeri med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ira Isaksson via tel. 0704-85 75 59 alt. via e-post: ira@isakssonrekrytering.se. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök här
Titel
Servicechef
Stad
Kungälv
Sista ansökningsdatum
24
-
04
-
30
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet