Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Servicetekniker Kyla Stockholm

Servicetekniker / Kyltekniker Stockholm
Är du en driven servicetekniker på jakt efter ett jobb där du får utveckla dina kunskaper inom kylteknik och styr & regler? Menerga söker just nu en professionell Servicetekniker/ Kyltekniker, en självsäker och kvalitetsmedveten person med spetskompetens. Här finns goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och du kommer att ha stor frihet i ditt dagliga arbete. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten
Vi erbjuder en plats i ett företag som ser tillväxt som ett naturligt inslag i vardagen. Du erbjuds ett spännande och utvecklande arbete med goda karriärmöjligheter. Vi ser lojalitet och vardaglig trivsel som en självklarhet när det gäller att lyckas, både som enskild individ och som företag. Vidare så kommer du att ha ett fritt och ansvarsfullt arbete där du är med och påverkar din egen och företagets fortsatta utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Som servicetekniker utgår du hemifrån och jobbar i din region.
 • Resor över hela Sverige kan förekomma.
 • Självständigt utföra löpande service på Menerga samt Systemair produkter
 • Genomföra driftsättningar av Menerga samt Systemair produkter
 • Utföra avhjälpande reparationer och förebyggande underhåll av teknisk utrustning

Vem är du?
Vi söker framför allt dig som är serviceinriktad, självgående och kvalitetsmedveten i de arbetsuppgifter du tar dig an. Vi på Menerga söker dig som alltid vill ge kunden bästa möjliga service. Du bör ha erfarenhet från servicearbeten inom kyla till branscherna inom ventilation, kyla och styr och regler. Viktigt för rollen är att du motiveras av att få lära dig nya saker och få jobba med den senaste tekniken.
 • Du har gymnasial utbildning inom kyla, ventilationsteknik eller styr- och reglerteknik
 • Du har minst några års arbetslivserfarenhet som kyltekniker
 • Kylcertifikat, kategori 1
 • Du har ett stort intresse för teknik och vilja att både vilja lära sig och dela med sig av nya kunskaper
 • Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska
 • B-körkort
 • Du har gärna kunskap om kommunikationsprotokollen som tex MODBUS, BACNET.
Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Menerga räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Menerga. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller e-post: josefin@isakssonrekrytering.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Menerga

Menerga har utvecklat och tillverkat innovativ ventilations- och luftbehandlingsteknik för olika användningsområden sedan 1980. Med ambitionen att vara teknikledande inom alla områden och sätta standarden för effektivitet och verkningsgrad. Vår filosofi “Vi skapar bra klimat - med Minimal ENERGiAnvändning“ lever vi upp till varje dag sedan företaget grundades för mer än 30 år sedan. Vi är stolta över att Menerga var ett av de första företagen i branschen som fokuserade på energieffektivitet redan från början.
Menerga ingår i den internationellt framgångsrika Systemair-koncernen. 

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI).
Ansök här
Titel
Servicetekniker Kyla
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
01
-
20
Sektor
Privat
Branch
Ingenjörsyrken
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet
Liknande aktiva annonser
No items found.