Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Servicetekniker kyla, VVS och värmepumpar till Enstar i Stockholm

Servicetekniker kyla, VVS och värmepumpar till Enstar i Stockholm
Motiveras du av att lösa problem och av att utveckla nya tekniska lösningar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Isaksson Rekrytering en tekniker till ENSTAR i Stockholm.

ENSTAR grundades för att kunna spela en avgörande roll för att utveckla den traditionella energimarknaden för en hållbar framtid. ENSTAR bryter ständigt ny mark och är idag en ledande aktör för omställningen till förnybar energi. ENSTAR ska vara bolaget som ligger i framkant när det gäller innovation och realisering av förnybar energi.

Din roll
Vi söker nu en servicetekniker till kylavdelningen till ENSTAR vars uppgift är att arbeta med löpande service, felavhjälpande och planerat underhåll av våra kunders värmepumpsanläggningar som i flesta Enstar har projekterat och byggt. Du kommer att agera över hela vårt kundområde i stor-Stockholm där du håller en kontinuerlig dialog med våra kunder och ansvarar själv för planeringen av ditt arbete

Ditt ansvar omfattar huvudsakligen:

  • Felsökning och uppgraderingar/ändringar i befintliga värmepumpsanläggningar

  • Systemunderhåll / dokumentation av utfört arbete

  • Daglig kundkontakt där kundservice och bemötande är av största vikt

  • Ekonomisk förståelse för vad som skapar lönsamhet i serviceuppdragen

Vem söker vi?
Som person är du serviceinriktad och förtroendeingivande, trygg i din roll som tekniker. Du trivs med att möta kunder och leverantörer i din vardag. Du är van att arbeta i team och att lösa uppgifter tillsammans med andra men även duktig på att driva ditt eget arbete framåt och gå i mål med dina arbetsuppgifter.

Vi önskar även att du har följande kvalifikationer och erfarenheter:

  • YH-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom styr och regler, VVS, värme

  • Minst 5 års erfarenhet som VVS:are/värmepumpstekniker

  • Certifierade kyltekniker KAT I eller II, för rätt person som är redo för nästa steg kan utbildning ges.

  • Goda kunskaper inom fastighetstekniska discipliner såsom värme, kyla, styr och regler.

  • Goda språkegenskaper i svenska och engelska.

  • B-körkort

Om ENSTAR
ENSTAR är ett svenskt företag som ingår i Peas Industries, en koncern med fokus på förnybar energi. I koncernen ingår även OX2, Biond, Bonbio samt Utellus. Vi är ett självfinansierat bolag med bas i Stockholm. Vi bedriver samarbeten över hela Sverige. Vi är ett företag i stark tillväxt och ständig utveckling, därför är vi också måna om att våra medarbetare också ges möjligheter till både kompetensutveckling och att växa med företaget och rollen. Vi är ett engagerat team vars mission är att hjälpa våra kunder att hela tiden kunna utvecklas inom hållbarhet och energieffektivisering. För att trivas hos oss måste du gilla att vara i en dynamisk miljö där vi genom kunskap, samarbete och lyhördhet tar fram lösningar för våra kunders energibehov på både kort och lång sikt.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för ENSTAR:s räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av ENSTAR. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se

Ansök här
Titel
Servicetekniker kyla, VVS och värmepumpar
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
05
-
19
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet