Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Servicetekniker till Armatec i Göteborg

På uppdrag av Armatec söker Isaksson Rekrytering en självgående Servicetekniker till Mölndal. Armatec har en utpräglad vinnarkultur som bygger på affärsmässighet, engagemang, kompetens och arbetsglädje. Vår vinnarkultur bevaras och utvecklas tack vare engagerade medarbetare, en stark lagkänsla samt en öppen och rak kommunikation. Tycker du det här låter vettigt så kan du se fram mot många stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter. Välkommen i gänget! Skicka in din ansökan till oss på Isaksson Rekrytering idag!

Armatec AB utvecklar kundanpassade koncept inom flödesteknik för vatten, värme, kyla och process. Alla våra tekniska lösningar utgår från kundernas specifika problem och möjligheter. Målet är att förenkla kundernas vardag genom att leverera färdiga system, funktionslösningar eller produkter. Vi erbjuder olika koncept för bland annat värmeväxling, pump- och mätteknik, avstängning och automation, styr och reglerteknik samt energieffektivisering.

Armatec är ledande i branschen tack vare våra medarbetares breda och djupa tekniska kunskap. Vi samarbetar med entreprenörer och konsulter och våra koncept används både av energi- och industrisektorn och aktörer inom fastighetsbranschen. Målet är att leverera flexibla lösningar för specifika kundbehov. Armatec är en nordisk koncern med kontor i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Ditt uppdrag
Som servicetekniker kommer du cirka 70 procent av din tid vara ute hos våra kunder och utföra service. Du har en säljande roll där du presenterar dig själv, din kompetens och vad vi som företag kan erbjuda. Du kommer att ha kontakt med entreprenörer, konsulter, fastighetsägare samt med våra produktansvariga och säljare. Det är viktigt att du gillar att arbeta självständigt under eget ansvar. Stor vikt läggs på noggrannhet, samarbetsförmåga, flexibilitet och servicekänsla.

I arbetsuppgifterna ingår även att göra beställningar och serviceordrar. Största andelen serviceuppdrag är förlagda i Göteborg/Västra Sverige, men kan också innebära några resor i övriga landet. 

Vem söker vi för tjänsten?  
Du som söker är en affärsinriktad servicetekniker inom VVS-området. Erfarenhet av drift och skötsel av fastigheter samt underhållsarbete inom industrin är meriterande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom styr och reglering då arbetsuppgifterna i huvudsak rör sig om expansionssystem, fjärrvärmecentraler, flödesmätare och kontrollerbara återströmningsskydd. Har du god datavana är det ett plus.

B-körkort är ett krav. 

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Armatecs räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Armatec. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Frida Lundqvist på telefonnummer: 073-526 33 29 eller via e-post: frida@isakssonrekrytering.se.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Servicetekniker
Stad
Mölndal
Sista ansökningsdatum
23
-
09
-
29
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet