Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Servicetekniker ventilation till Ömangruppen i Malmö

Är du en person som tar stort ansvar på arbetet? Vill du använda och utveckla dina kunskaper inom service, underhåll och felsökning och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som servicetekniker ventilation hos Ömangruppen i Malmö redan idag! Välkommen med din ansökan!

Vad kan Ömangruppen erbjuda dig?
Ett spännande, stimulerande och utmanade jobb i en sammansvetsad grupp som består av engagerade och drivna medarbetare. Vi har stor intern kompetens och en kultur där alla hjälper alla. Vi värnar om våra anställdas utveckling och erbjuder både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Beslutsvägarna hos oss är korta och med rätt inställning och engagemang har du stor möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos Ömangruppen har du trygga anställningsvillkor med kollektivavtal och förmåner som utbildningar, friskvård, servicebil och företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker med inriktning ventilation kommer du främst att utföra arbeten hos våra befintliga serviceavtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Som servicetekniker hos oss har du ett omväxlande och självständigt arbete med målsättningen att löpande leverera väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader som följd till våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

  • Arbeta med service och underhåll inom ventilation

  • Genomföra felsökningar inom el och ventilation

  • Utföra enklare injusteringar

  • Medverka vid planering av förebyggande underhållsarbete

  • Uppföljning och återrapportering både till kunder och internt

  • Skapa och bibehålla goda kundrelationer


Tjänsten är på heltid med heltid med arbetstider vardagar 07.00 - 16.00. Du kommer att tillhöra kontoret i Malmö. 

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss söker vi dig som har ett stort intresse och fallenhet för teknik. Du är nyfiken och håller dig löpande uppdaterad inom ny teknik. Du är kommunikativ, ansvarstagande, ödmjuk och serviceinriktad som person som är lyhörd för kundens behov. Du är en förtroendeingivande person och duktig på att anpassa din kommunikation till mottagaren, vilket bidrar till att du är duktig på att skapa nya och bibehålla befintliga kundrelationer. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar. Vidare är du en kreativ problemlösare som är målmedveten, strukturerad, självgående och gillar utmaningar i ditt arbete.

Vi önskar även att du har följande kvalifikationer:

  • Minst 3 års erfarenhet som ventilations-, service-, kyl- eller drifttekniker, eller liknande tekniskt yrke

  • Erfarenhet av att göra felsökningar inom el (svagström) och kunna tyda ett el-schema

  • Goda kunskaper inom något av våra teknikområden: ventilation, värme, kyla eller styr & regler

  • B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har en relevant utbildning och kylcertifikat kategori 1.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Ömangruppen i Malmös räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Ömangruppen i Malmö. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på 076-0001197.

Vi ser fram emot din ansökan!

Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier.

Ansök här
Titel
Servicetekniker ventilation
Stad
Malmö
Sista ansökningsdatum
23
-
05
-
26
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet