Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Snickare sökes för ROT-arbeten

Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning AB söker för kunds räkning snickare med erfarenhet av ROT-arbeten. Detta är en så kallad hyrrekrytering där du först kommer bli anställd på Isaksson byggbemanning och bli uthyrd till kunden för att sedan, om allt fungerar bra, bli överrekryterad till kunden. Kunden är verksam i Malmö och Lund med omnejd. 
 

KVALIFIKATIONER
Då majoriteten av projekten är försäkringsärenden hos privatpersoner krävs det att du har erfarenhet av att arbeta med renoveringar av hus, lägenheter och kontor. 
Arbetsuppgifterna kan variera med allt från små till stora skador av tex badrum, kök, golv, innerväggar, med mera. 

Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobba självständigt. 

Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och kunder.

Som person ser vi att du är servicemedveten, social och självgående. Detta då du kommer ha många projekt själv och kommer möta många olika kunder i deras privata hem under din arbetsdag. I ditt arbete är du organiserad och noggrann. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamheten och kundens bästa.

Du behöver inneha B-körkort.
 

ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se. 

Ansök här
Titel
Träarbetare
Stad
Malmö
Sista ansökningsdatum
23
-
02
-
15
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Erica Stråhle
Tipsa någon om jobbet