Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Solcellsmontör till spännande företag i Stockholm

Isaksson Rekrytering söker en solcellsmontör till vår kund i Stockholm.

Vår kund är en ledande aktör inom solcellsbranschen och du kommer bli anställd av kunden. Uppdraget är på heltid med start omgående. Välkommen med din ansökan redan idag!

Din uppdrag som solcellsmontör
I denna roll kommer du att tillsammans med kollegor montera solcellsanläggningar på kommersiella fastigheter i Stockholm. Jobbet och montagen är varierande, oftast är det tungt, ibland går det fort och ibland ställs det krav på problemlösning från din sida.
Dagliga förekommande arbetsuppgifter för dig som montör hos vår kund:
 
  • På ett serviceinriktat sätt montera solcellsanläggningar till kunder
  • Planera och genomföra arbetet och utförandet tillsammans kollegor

Vem söker vi för tjänsten?
Vi söker dig som vill jobba gentemot kunder och ge bra service. Flytande svenska och körkort är ett krav då du kommer vara bilburen och ge service till kunder. Vi önskar att du erfarenheter av att installera solcellsanläggningar. Samt att du har någon teknisk utbildning. Vi tror att du älskar att arbeta med teknik. Du har ett naturligt engagemang i det du gör och förstår vikten av goda kundrelationer samt teamwork mellan kollegor för att på snabbast och bästa sätt lösa problem och leverera bra produkter och service till kunderna.

Kontaktuppgifter och ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på 076-000 1192.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. För mer information besök://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Solcellsmontör
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
09
-
22
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet