Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Solskyddsmontör till Stockholm

Nu söker vi för kunds räkning en serviceinriktad montör för jobb i Stockholm. Ta chansen att utvecklas som montör i en omväxlande och serviceinriktad position i Stockholm. Vi erbjuder en roll där du tillsammans med kollegor kommer att montera och byta ut solskydd för en mängd olika kunder. 

Ditt uppdrag
I denna roll kommer du att tillsammans med en kollega montera och byta ut solskydd åt villaägare, skolor och byggen runt om i Stockholm. Jobbet och montagen är varierande, oftast är det tungt, ibland går det fort och ibland ställs det krav på problemlösning från din sida.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • På ett serviceinriktat sätt montera och byta ut markiser till kunder
  • Planera och genomföra arbetet och utförandet tillsammans med din kollega 

Tillsammans med kompetenta kollegor arbetar du i en självständig och fri roll ute hos kunder i Stockholm. 

Kompetensprofil
Vi söker dig som vill jobba gentemot kunder och ge bra service och som är van vid tunga lyft. Erfarenhet av arbete som montör och monterat markiser är ett krav. Flytande svenska och körkort är ett krav då du kommer att vara bilburen och ge service till kunder.

Du kommer bli utbildad på plats, därför är god attityd det viktigaste i tjänsten. Vi söker dig som älskar att arbeta med teknik och service. Du har ett naturligt engagemang i det du gör och förstår vikten av goda kundrelationer samt teamwork mellan kollegor för att på snabbast och bästa sätt lösa problem och leverera bra produkter och service till kunderna.

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Svetlana Fedorova 073-533 29 05 eller svetlana@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Ansök här
Titel
Solskyddsmontör
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
08
-
30
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Svetlana Fedorova
Tipsa någon om jobbet