Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Spännande konsultuppdrag som Teknisk Förvaltare i Stockholm

Spännande konsultuppdrag som Teknisk Förvaltare i Stockholm 
Vi söker nu dig som har ett öga och hjärta för teknik och vill jobba med en spännande kund i fastighetsbranschen. Du behöver vara en självgående person som är van att arbeta strategiskt, strukturerat och i samarbete med andra. Uppdraget sträcker sig ca 7 månader med goda chanser till förlängning. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Isaksson erbjuder tjänster över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal av Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet, bygg och teknik. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson brinner vi för våra medarbetares välmående och är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. 

Ditt uppdrag
Som teknisk förvaltare kommer du att vara placerad hos vår kund i Stockholm. I din roll har du ett tekniskt ansvar för fastigheten, vilket innebär att du ska bevara, utveckla och förädla fastighetens tekniska status.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Projektägare av byggprojekt och uppföljning av beställda byggprojekt
  • Underhåll av fastighetens tekniska installationer
  • Planerat underhåll och framtagande av underhållsplaner
  • Ansvar för myndighetsbesiktningar
  • Vid behov utföra ronderingar

Vem söker vi?
För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du är strukturerad och affärsmässig och ser helheten i verksamheten och varje enskilt projekt.  Du är van att jobba med eget ansvar och ser vad som behöver göras. Du bygger struktur och organisation för att förenkla och förbättra på lång sikt. Du har en god samarbetsförmåga. 
 
  • Utbildning inom fastighetsteknik
  • Flerårig erfarenhet från liknande befattningar inom fastighetsbranschen
  • Bred teknisk kunskap
  • Dokumenterad kunskap om LOU och AFF 

Konsult via eget bolaget eller anställd hos Isaksson Rekrytering 
Hos oss kan du välja att ta uppdrag som konsult med eget bolag eller bli direkt anställd hos Isaksson Rekrytering. 

Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult hos oss omfattas du av gällande kollektivavtal och anställningsvillkor gällande lön, semester, försäkringar och tjänstepension. Våra engagerade konsultchefer finns närvarande under hela uppdragsperioden. För oss är det viktigt att alla våra konsulter känner av vår närvaro och stöd.

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Therese Hammarberg 076 309 2000 eller therese@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Ansök här
Titel
Teknisk Förvaltare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
05
-
22
Sektor
Offentlig
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Therese Hammarberg
Tipsa någon om jobbet