Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Specialist BREEAM till Göteborg

Specialister till BREEAM-teamet hos SGBC i Stockholm eller Göteborg
Vill du bli en del av ett team som har mycket spännande på gång? Nu söker vi på SGBC dig som tillsammans med oss vill gå i täten för byggbranschens viktiga klimatarbete och bli en del av vårt BREEAM-team!

Om tjänsten
Som specialist hos SGBC erbjuds du en roll som kan formas och utvecklas utifrån din bakgrund och kompetens. Du kommer att bli en del av vårt team med certifieringsspecialister och tillsammans med dina kollegor utgöra kärnan i vårt arbete med BREEAM-SE, BREEAM In-Use och BREEAM Infrastructure. Du kommer också ha ett nära samarbete med våra certifieringsspecialister inom Miljöbyggnad, LEED, Miljöbyggnad iDrift, Citylab och NollCO2. I samband med att SGBC växer finns alla möjligheter att utvecklas och bredda sin kompetens inom SGBC:s alla certifieringssystem och områden. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Ansvar för att granska och handlägga projekt inom certifieringssystemen.
 • Ansvar för att utvärdera, effektivisera och utveckla verktyg, arbetsmetoder och rutiner
 • Ansvar för att aktivt arbeta i certifieringsprocessens tekniska system (BGO)
 • Förmedla kunskap såväl internt som externt om ditt expertområde genom att svara på frågor om specifika certifieringssystem samt Informera i skrift om nyheter, tekniska förtydliganden och liknande i digitala kanaler
 • Utför granskningskontroller och säkerställer kvaliteten i genomförda projekt i samarbete med SGBC:s granskare
 • Planera och genomföra träffar, presentationer, utbildningar, workshop och liknande om certifieringssystemen
 • Arbeta med att utveckla nya kriterier för nya manualversioner
Vem är du?
Vi söker dig som brinner för miljö- och hållbarhetsfrågor kopplade till samhällsbyggnadssektorn. Du är självgående i ditt dagliga arbete och trivs lika bra med att arbeta på egen hand som i team. Du är ordningsam och har god förmåga att planera och prioritera ditt arbete. Som specialist är du mycket kvalitetsmedveten och detaljorienterad. Som person är du prestigelös, initiativrik och ansvarstagande.

Vi önskar att du har följande kvalifikationer:
 • Högskoleexamen med inriktning mot teknik, till exempel civilingenjör, högskoleingenjör, byggnadsingenjör, arkitekt eller motsvarande
 • Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet, du har erfarenhet av BREEAM, Miljöbyggnad, Svanen, CEEQUAL eller LEED
 • Mycket god förståelse för byggprocessen och/eller fastighetsförvaltning
 • God förståelse för indikatorerna inom BREEAM-SE samt för byggnadens tekniska system
 • Erfarenhet av att läsa ritningar
 • Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift
 • Goda kunskaper i engelska, tal och skrift
Vi ser det som meriterande om du har en utbildning med miljöinriktning och/eller är licensierad BREEAM assessor eller BREEAM AP.

Mer om oss
SGBC är Sveriges ledande organisation för hållbart samhällsbyggande. Vi arbetar aktivt för en god bebyggd miljö där hållbara lösningar efterfrågas och premieras. Våra medlemmar är företag och organisationer som vill utveckla och påverka bebyggelsen så att den blir mer hållbar. SGBC har sedan starten 2009 vuxit snabbt och har idag över 400 medlemmar och cirka 40 anställda i Stockholm och i Göteborg.

SBGC är medlem i världsorganisationen World Green Building Council (WGBC), en av världens största organisationer som arbetar med hållbarhet inom den byggda miljön. WGBC finns i 75 länder i alla världsdelar.

Vad vi erbjuder
På SGBC möts du av en kultur som är inkluderande och öppen. Vi är ett sammansvetsat team med många olika personligheter, alla med ett driv för miljö och klimat som har roligt tillsammans. Som medarbetare på SGBC erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och självklart har vi kollektivavtal med tjänstepension och tillhörande försäkringar.

Kontoret i Göteborg är centralt beläget i White Arkitekters kontor på Magasingatan, och kontoret i Stockholm är beläget vid Hornstull.  

Facklig representant
SACO: Marika Gille, marika.gille@sgbc.se

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning. För att söka tjänsten skickar du in CV via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annika Loberg via e-post: annika@isakssonrekrytering.se eller telefonnummer:  073 – 048 85 50. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!
 
Ansök här
Titel
Specialist BREEAM
Stad
Göteborg
Sista ansökningsdatum
23
-
12
-
19
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Anställningsform
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Annika Loberg
Tipsa någon om jobbet