Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Spontanansökan för interims/konsultuppdrag inom fastighet och samhällsbyggnadssektorn i Stockholm

Är du intresserad av konsultuppdrag med kort varsel inom fastighet och samhällsbyggnadssektorn? Registrera dig som kandidat och bli en del av vårt nätverk!

Vi får löpande in förfrågningar från den privata och offentliga sektorn med roller inom fastighet, bygg, teknik, hr, it och ekonomi. Ifall du är intresserad av konsultuppdrag och är tillgänglig med kort varsel - vill vi gärna komma i kontakt med dig! Vi söker kontinuerligt kandidater! 

Hur går det till?
Det flesta uppdrag vi får in behöver tillsättas omgående och processen blir oftast klar inom två veckor. Ett uppdrag som passar just dig kan komma in redan inom en vecka utan att vi vet om det. Därför vill vi be dig om att registrera er som en kandidat hos oss redan idag. 

Genom att skicka in en ansökan med ett cv skapar du en profil i vårt system vilket gör det enkelt för oss att matcha din profil med relevanta konsultuppdrag. För att vi skall ha bästa möjliga underlag för att evaluera dig till tjänsten, ber vi dig fylla ut din kandidatprofil så fullständigt som möjligt. Ju mer utfyllande information du lägger in, ju större är chansen att vi snabbt kan matcha dig mot lediga konsultuppdrag.

Så fort vi har ett passande uppdrag hör vi av oss för att stämma av din tillgänglighet, intresse för uppdraget och bjuder in till intervju för en närmare diskussion. På så vis använder vi tiden effektivt.

Konsult via eget bolaget eller anställd hos Isaksson Rekrytering 
Hos oss kan du välja att ta uppdrag som konsult med eget bolag eller direkt anställd hos Isaksson Rekrytering. 

Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult hos oss omfattas du av gällande kollektivavtal och anställningsvillkor gällande lön, semester, försäkringar och tjänstepension. Våra engagerade konsultchefer finns närvarande under hela uppdragsperioden. För oss är det viktigt att alla våra konsulters känner av vår närvaro och stöd.

Ansökan
Bli en del av vårt professionella yrkesnätverk för konsultuppdrag i Stockholm genom att skicka en ansökan och registrera en kandidatprofil med cv. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. 
Ansök här
Titel
Konsult
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
12
-
31
Sektor
Egen företagare
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Michelle Sjöstrand
Tipsa någon om jobbet