Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

SSE söker platschef Muddring till Malmö

Svenska Sjöentreprenad AB söker Platschef till sin verksamhet i Malmö.
Svensk Sjöentreprenad ( SSE ) är ett av landets största och äldsta marina anläggningsföretag och har varit verksamma inom undervattensentreprenader sedan mitten av 1980-talet. Till vår verksamhet i Malmö söker vi nu en Platschef som vill vara en del av företagets fortsatta tillväxt.

Svensk Sjöentreprenad AB är en del av MarCongruppen AB. Vi inriktar oss på nybyggnation, service, underhåll och utförande av projekt i anslutning till vatten. Inom detta område erbjuder vi byggnation och eller underhåll av bl.a. hamnar, kajer, bryggor, fyrar, broar, kraftverk m.m. genom ett unikt och mångårigt samarbete med anläggnings och förvaltande företag kan vi erbjuda ett brett kunnande inom dessa områden via våra verksamheter i Stockholm, Härnösand, Göteborg, Sölvesborg, Luleå och Malmö. Läs mer på: www.sse-ab.se

Om tjänsten
Vi söker Platschef till vår muddringsavdelning, med några års erfarenhet från anläggning eller mark verksamhet och som vill leda våra projekt i marin miljö. Kunskap samt erfarenhet om schakter och masshantering är en fördel. Den primära uppgiften är att driva våra projekt och leverera detta av hög kvalité till SSE kunder.

Som platschef på SSE kommer du att driva hela processen i dina projekt. Rollen som platschef ger dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt med varierande inriktning och storlek. Du kommer också in i ett företag som aktivt satsar på att erbjuda medarbetarna utbildning och personlig utveckling.

Arbetet är varierande och alla former av muddring genomförs längs våra kuster och vattendrag. Hantering av schackt- och muddringsmassor samt drift och underhåll av maskinparken samt fartygen ingår i din roll som platschef.
Som platschef driver du dina projekt tillsammans med muddermästare på våra muddermverk. Du driver processen, leder arbetet och har det ekonomiska ansvaret. Vidare kan det vara att ha flera projekt på gång samtidigt. Arbetet bedrivs i nära samarbete med arbetschef samt övriga platschefer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är tydlig och har förmåga att hålla och skapa struktur. Vidare trivs du med många sociala kontaktytor och har en förmåga att skapa goda relationer. Därtill är du bra på att skapa engagemang och förtroende bland dem du samarbetar med. Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som engelska. Du är tekniskt kunnig inom anläggning och har gott ekonomiskt sinnelag.

Vi ser gärna att du har med dig följande:
  •  Några års erfarenhet i en ledande roll inom anläggning 
  •  God kunskap av anläggningprojekt.
  •  Kunskap i entreprenadjuridik (AMA, AB och ABT)
  •  Erfarenhet från projektledning.
  •  Du har goda ledaregenskaper
Meriterande om du har erfarenhet från marin verksamhet eller schakter och masshantering.

Vad kan Svensk Sjöentreprenad erbjuda dig?
Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter som platschef där du får möjlighet att succesivt växa in i din roll och få mer ansvar och få större projekt med tiden. Du erbjuds att arbeta i ett spännande företag som präglas av en god teamkänsla och en familjär stämning. För att trivas i tjänsten ska du vara en person som utmanas och drivs av att arbeta såväl strategiskt som operativt. Du kommer att ingå i ett team av erfarna platschefer som arbetar med liknande utmaningar. Tjänsten är placerad på SSE`s kontor i Malmö.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Svensk Sjöentreprenad AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare, seniorkonsult Jonas Bessing, jonas@isakssonrekrytering.se, 0736-264750.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Ansök här
Titel
Platschef
Stad
Malmö
Sista ansökningsdatum
24
-
06
-
26
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Jonas Bessing
Tipsa någon om jobbet