Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Stiftelsen Bosön söker Fastighetsförvaltare i Stockholm

Bosön
Riksidrottsförbundet köpte 1938 Bosön av Paul U Bergström (PUB). Bosön drivs sedan dess i stiftelseform som en egen organisation under Riksidrottsförbundet. Bosön är en utvecklingsanläggning för idrottsrörelsen för såväl elitidrottare, motionärer, konferensgäster och studerande. På Bosön genomförs b.la. testning, träning, rehabilitering, rådgivning, utbildning och konferenser. Här finns även idrottsrörelsens studieförbund representerat med sin Idrottsfolkhögskola (IFHS), där omkring 140 elever studerar årligen. Här utvecklas idrotten!

Vi söker en Förvaltare för att hjälpa oss att sköta om och utveckla anläggningen Bosön i enlighet med vår anläggningsplan och strategi för Bosön.

Arbetsbeskrivning
Som Fastighetsförvaltare på Bosön är du ansvarig för anläggningens dagliga drift och underhåll samt kortsiktiga och långsiktiga renoveringar och investeringar. Utifrån fastighetsbeståndets status och behov ansvarar du för att planera och genomföra olika projekt på anläggningen. Du samarbetar bland annat med byggkonsulter, entreprenörer och egen personal på fastighetsdriften. Du agerar projektledare/beställare för större och mindre projekt på anläggningen genom hela processen från förstudie till produktion och slutlig besiktning. Du planerar och leder personal inom fastighetsdriften. Förutom att leda verksamheten vill vi också att du arbetar delar av din tjänst operativt inom driften. Som förvaltare rapporterar du till anläggningschefen på Bosön.Tjänsten passar dig som har några års erfarenhet av förvaltning, främst inom kommersiell förvaltning, samt har erfarenhet av att leda personal och ansvar för planering och ekonomisk uppföljning.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Du har en yrkeshögskoleutbildning inom fastighetsförvaltning. Du ska ha erfarenhet av projektledning och att leda personal. Du har goda kunskaper om projektekonomi, entreprenadjuridik och avtal. Du är van att jobba med datastöd och har också jobbat praktiskt i dina tidigare anställningar. Som person är du välorganiserad, initiativtagande och lösningsfokuserad. Du är van att jobba med eget ansvar och ser vad som behöver göras. Du bygger struktur och organisation för att förenkla och förbättra på lång sikt. Du är van att leda den dagliga fastighetsdriften men även att planera det långsiktiga investerings- och underhållsarbetet. Du är serviceinriktad och kan se helheter utifrån vad som är bäst för hela anläggningen, och de olika verksamheterna och över tid. På Bosön finns flera möjligheter till motion i olika former så vi ser gärna att du har ett intresse för hälsa och välmående. Här har du som är träningsintresserad möjlighet till lunchträning i nyrenoverade Framgångshallen eller varför inte en löptur i en härlig utomhusmiljö.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering och Bosön:s önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Jonas Bessing via telefon: 0736-264750 eller e-post: jonas@isakssonrekrytering.se

Välkommen med din ansökan via annonsen. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. För mer information besök://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Avdelningschef Fastighet
Stad
Lidingö
Sista ansökningsdatum
23
-
07
-
02
Sektor
Organisationer
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Jonas Bessing
Tipsa någon om jobbet