Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Sventab söker en projektsamordnare i Stockholm

Sventab söker projektsamordnare till sin verksamhet i Stockholm

Sventab är ett av landets största och äldsta marina anläggningsföretag och har varit verksamma inom undervattensentreprenader sedan mitten av 1970-talet. Till vår verksamhet i Stockholm söker vi nu en Projektsamordnare som vill vara en del av företagets fortsatta tillväxt. Vill du vara med och bidra med din kunskap i komplexa anläggningsprojekt med marin karaktär och till ett hållbart samhällsbyggande?

Om verksamheten   
Sventab är en del av MarCon gruppen AB. Vi inriktar oss på nybyggnation, service, underhåll och utförande av projekt i anslutning till vatten. Inom detta område erbjuder vi byggnation och eller underhåll av bl.a. hamnar, kajer, sjöledningar, fyrar, broar, kraftverk m.m. genom ett unikt och mångårigt samarbete med anläggnings och förvaltande företag kan vi erbjuda ett brett kunnande inom dessa områden via våra verksamheter i Stockholm, Härnösand, Göteborg, Sölvesborg och Malmö. Läs mer på: www.sventab.se

Om tjänsten
Som projektsamordnare är du en viktig resurs i våra projekt. Du kommer att ha nära samarbete med platscheferna och projektledarna, och tillsammans med övriga medarbetare i projekten skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet samt lönsamhet. Rollen innebär mycket kontakter internt i bolaget samt externa kunder, leverantörer, underentreprenörer och myndigheter.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.
  • Avtal och anbud
  • ÄTA-hantering.
  • Projektplanering
  • Projektinköp
  • Kontrakt

Vem är du?
Du vill vara spindeln i nätet och har troligtvis en högskoleutbildning eller motsvarande examen i grunden och har med dig minst 3 års erfarenhet från bygg/anläggningsbranschen.
Det är meriterande om du har arbetat i projekthanteringsprogram eller likvärdigt och affärssystem. Som person är du noggrann och har god ekonomisk förmåga. Du har ett genuint intresse för din roll, är målinriktad och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas.
Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både våra kunder och kollegor, nya som befintliga.

Vad kan Sventab erbjuda dig?
Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter som projeksamordnare där du får möjlighet att succesivt växa in i din roll och få mer ansvar och få större projekt med tiden. Du erbjuds att arbeta i ett spännande företag som präglas av en god teamkänsla och en familjär stämning. För att trivas i tjänsten ska du vara en person som utmanas och drivs av att arbeta såväl strategiskt som operativt. Du kommer att ingå i ett team av erfarna projektledare som arbetar med liknande utmaningar. Tjänsten är placerad på Sventabs kontor i Bromma.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Sventab med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare, seniorkonsult Jonas Bessing, jonas@isakssonrekrytering.se, 0736-264750.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Projektsamordnare
Stad
Saltsjö-Boo
Sista ansökningsdatum
22
-
12
-
18
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Jonas Bessing
Tipsa någon om jobbet