Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Sventab söker KMA-samordnare till Stockholm

Sventab AB söker KMA-samordnare till sin verksamhet i Stockholm. Sventab är ett av landets största och äldsta marina anläggningsföretag och har varit verksamma inom undervattensentreprenader sedan mitten av 1970-talet. Till vår verksamhet i Stockholm söker vi nu en KMA-ansvarig som vill vara en del av företagets fortsatta tillväxt. Vill du vara med och bidra med din kunskap i komplexa anläggningsprojekt med marin karaktär och till ett hållbart samhällsbyggande?

Sventab är en del av MarCongruppen AB. Vi inriktar oss på nybyggnation, service, underhåll och utförande av projekt i anslutning till vatten. Inom detta område erbjuder vi byggnation och eller underhåll av bl.a. hamnar, kajer, bryggor, fyrar, broar, kraftverk m.m. genom ett unikt och mångårigt samarbete med anläggnings och förvaltande företag kan vi erbjuda ett brett kunnande inom dessa områden via våra verksamheter i Stockholm, Härnösand, Göteborg, Sölvesborg, Luleå och Malmö. Läs mer på: www.sse-ab.se

Om tjänsten
Vi söker en KMA-samordnare som i samråd med koncernens KMA-chef, driver, koordinerar och utvecklar arbetet inom kvalitét, miljö och arbetsmiljö för Sventab. I din roll som KMA-samordnare driver, samordnar och säkerställer du kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete inkl. hållbarhetsarbete ute på projekten. Du har en stödjande och lärande funktion till framför allt projektledarna men även andra medarbetare i projekten. Du har även kontakt med beställare, leverantörer, myndigheter och andra aktörer inom och utanför organisationen. Du arbetar främst med projektledarna för att systematiskt verka till att projekten följer gällande kontraktskrav, regelverk, koncerndirektiv och lagstiftning samt når uppsatta mål inom KMA. Det innebär ett nära samarbete med projekten i form av operativt stöd under projektets gång, från anbudsskede till färdigställande och överlämning.

Urval av arbetsuppgifter och ansvarsområden:
 • Övervaka och säkerställ att KMA-frågor inom projekt hanteras i enlighet med kontraktets krav och företagets riktlinjer.
 • Upprätta och underhålla projektdokumentation inom Kvalitet, miljö & arbetsmiljö för bolaget och se till att dokumentationen levereras enligt kontraktsvillkoren.
 • Behjälplig att utföra/dokumentera och följa upp skydds- och miljöronder.
 • Introducera och utbilda projektteamet i KMA-frågor efter samarbete med koncernens KMA-chef och se till att vi följer våra rutiner inom Kvalitet, miljö & arbetsmiljö.
 • Stöd produktionen i projektets slutdokumentation inom  Kvalitét och miljö
 • Stödjer koncernens KMA-chef vid behov
 • Stöd till projektledarna före-under och efter projektets genomförande
   
Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet i en liknande roll. Det kan innebära arbete som arbetsmiljöingenjör, miljösamordnare eller liknande, där KMA-frågor har varit en central del av ditt arbete. Meriterande om du har erfarenhet från Marin verksamhet, betong eller grundläggning.

Vi ser gärna att du har med dig följande:
 •  God kunskap om KMA.
 •  Kunskap i styrande regelverk inom området
 •  Erfarenhet av myndighets- och kundkontakter
 •  Du har goda ledaregenskaper

Vi söker dig som är tydlig och har förmåga att hålla och skapa struktur. Vidare trivs du med många sociala kontaktytor och har en förmåga att skapa goda relationer. Därtill är du bra på att skapa engagemang och förtroende bland dem du samarbetar med. Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som engelska. Är du en flexibel och lyhörd teammänniska som drivs av att uppnå högt ställda kvalitetskrav i en spännande miljö?

Vad kan Sventab erbjuda dig?
Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter som KMA-samordnare där du får möjlighet att succesivt växa in i din roll och få mer ansvar inom bolaget  med tiden. Du erbjuds att arbeta i ett spännande företag som präglas av en god teamkänsla och en familjär stämning. För att trivas i tjänsten ska du vara en person som utmanas och drivs av att arbeta såväl strategiskt som operativt. Du kommer att ingå i ett team av erfarna projektansvariga som arbetar med våra marina tjänster. Resor förekommer i tjänsten.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Sventab med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare, seniorkonsult Jonas Bessing, jonas@isakssonrekrytering.se, 0736-264750.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Ansök här
Titel
KMA-samordnare
Stad
Bromma
Sista ansökningsdatum
24
-
04
-
11
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Jonas Bessing
Tipsa någon om jobbet