Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Systemintegratör inom fastighetsautomation till BMS i Stockholm

Är du på jakt efter en tjänst där du får vidareutveckla dina kunskaper inom fastighetsautomation? Vill du bli en del av ett team som har mycket spännande på gång? Nu finns möjligheten att söka tjänsten som Systemintegratör inom fastighetsautomation hos BMS Green Tech Solutions i Stockholm. Hos BMS kommer du få arbeta med spännande kunder och deras unika fastigheter som sticker ut från mängden. BMS arbetar även internationellt, vilket innebär utlandsuppdrag till länder som bl.a. Japan. Låter det som något för dig? Välkommen till det lilla företaget med de stora kunderna!

BMS Green Tech Solutions är ett svenskt green tech-företag grundat 2012. Vårt huvudkontor finns i Stockholm, men vi arbetar också internationellt, bland annat i Japan, Kina, Frankrike, Storbritannien Belgien och Iran. Vi arbetar för att fastigheter ska bli så energieffektiva som möjligt, till nytta både för dem som äger och använder byggnaderna. När vi installerat fabrikatsoberoende styr- och reglerutrustning i er fastighet ger vi fastighetsägaren (eller fastighetsansvarig) full kontroll över samtliga tekniska installationer. Det är också viktiga för oss att styr- och reglerinstallationerna är användarvänliga. Den tekniska utrustningen ska enkelt kunna kontrolleras, styras och optimeras via dator, surfplatta eller mobil. För mer information besök https://bmsgreentech.com/sv/

Ditt uppdrag som Systemintegratör inom fastighetsautomation
Du arbetar som specialist inom energieffektiva fastighetssystem och levererar helhetslösningar inom fastighetsautomation för alla typer av fastigheter. Detta innebär att du kommer ansvara för att planera, samordna och utföra service- och entreprenaduppdrag. Kunderna är främst byggbolag, kommunala, statliga och kommersiella fastighetsbolag samt ventilations- och rörentreprenörer.

Arbetsuppgifterna består av driftsättning, programmering, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll, alltid med fokus på hållbarhet och energieffektivisering. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Arbetsuppgifterna innebär självständigt arbete och frihet under ansvar.

Ditt arbetsområde kommer i första hand att vara Stockholmsområdet, men BMS bedriver även verksamhet i andra länder, till exempel Japan och Kina. Tjänsten kommer därför innebära resor både inom Sverige och utomlands.

Vem söker vi för tjänsten?
Vi söker dig som är kundfokuserad, kommunikativ och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Du är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor kopplade till fastighetsbranschen. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.  

Vi önskar även att du har följande erfarenheter och kvalifikationer:
  • Utbildning inom fastighetsautomation eller motsvarande yrkeserfarenhet
  • Minst fem års erfarenhet i en liknade roll inom fastighetsautomation
  • Erfarenhet av att leda projekt och projektera
  • Goda kunskaper inom PLC programmering
  • Goda kunskaper inom Modbus och M-bus
  • Flytande i engelska och svenska tal och skrift
  • Officepaketet samt har ett stort intresse för datorer
  • B-körkort
Kontaktuppgifter och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Isaksson Rekrytering som tar hand om rekryteringsprocessen, men du kommer att bli anställd direkt hos BMS. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se. Sista ansökningsdag är 28 juli 2023, men vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Ansök här
Titel
Systemintegratör
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
06
-
28
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet