Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Teknisk förvaltare till Alebyggen

Alebyggen söker en teknisk fastighetsförvaltare

Vi erbjuder
Alebyggen är ett företag där det finns alla förutsättningar för dig att göra skillnad. Fastighetsbeståndets storlek gör det överblickbart, och vi har en stor gemenskap på arbetsplatsen. När vi tänker bostadsförvaltning så tänker vi; skapar det hemlängtan? Vi vill att de insatser vi gör skall få våra hyresgäster att längta hem.

Hos oss händer det mycket. Vi har haft en stor nyproduktion och kommer att fortsätta bygga ytterligare bostäder. Vi har också kommit en god bit i vårt ROT-arbete i miljonprogrammet.

Arbetsuppgifter
I jobbet som teknisk förvaltare kommer du att ansvara för det planerade underhållet. Allt från budgetering, planering, upphandling, genomförande och ekonomisk uppföljning. Du säkerställer också att hyresgästerna hålls informerade om de planerade och pågående projekten.

I samverkan med vår energiingenjör och energitekniker arbetar du med energisparande åtgärder i samband med underhållsåtgärder. Med ditt tekniska kunnande stödjer du förvaltningen i mer omfattande felavhjälpande åtgärder. Du håller också en löpande dialog med förvaltningsavdelningen om både planerade och oplanerade underhållsåtgärder. Huvudansvaret för bolagets brandskyddsarbete ingår i rollen.

​​​​​​Erfarenhet och kvalifikationer
För att lyckas i rollen tror vi du har en bred fastighetsteknisk och byggteknisk kompetens. Du har vana av att hantera entreprenörer; följa upp och kontrollera tid, kvalitet och kostnader. Du har också kunskap och erfarenhet av budget-, prognos-, och uppföljningsarbete. Ett krav är att du har körkort för personbil och tillgång till egen bil.

Finns upphandlingar enligt LOU, Lagen om Offentlig Upphandling bland dina erfarenheter är det meriterande.
 
Personliga egenskaper
Du är en utpräglad team orienterad person som ser fördelen att arbeta tillsammans med andra. Struktur och planeringsförmåga för att kunna slutföra dina arbetsuppgifter i tid kännetecknar ditt sätt att arbeta. Vid problemlösning har du ett analytiskt tillvägagångssätt.

Kontaktuppgifter och ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annika Loberg på 073 – 531 75 82.
I denna rekrytering samarbetar Alebyggen med Isaksson Rekrytering. För att dina personuppgifter skall behandlas enligt GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-mail.

Välkommen med din ansökan!
Ansök här
Titel
Teknisk förvaltare
Stad
Nödinge
Sista ansökningsdatum
23
-
02
-
19
Sektor
Offentlig
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Annika Loberg
Tipsa någon om jobbet