Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Teknisk förvaltare till KFS Stockholm

Vad erbjuder KFS dig?
Du får förmånen att arbeta med ett brett spektrum av fastigheter. En del är unika och kulturhistoriska och stadens äldsta och finaste byggnader. Dina kommande kollegor har gedigen kompetens i att förvalta gamla byggnader och ett stort engagemang för sitt arbete. De känner att de gör och har ett mycket meningsfullt arbete med att bevara vårt kulturarv.

Jobbet präglas av samarbete med kollegorna och hög fokus på verksamheterna som bedrivs i lokalerna. Vi har ett stort erfarenhetsutbyte kollegor emellan och får kompetensutveckling via kurser och internutbildningar.

Hur är arbetet som teknisk fastighetsförvaltare hos KFS?
Hos KFS arbetar vi som konsulter både åt våra ägare, och även åt andra kunder. De flesta kunder är församlingar och pastorat inom Svenska kyrkan inom Stockholms och Uppsala stift. Byggnaderna du jobbar med är av mycket olika ålder och karaktär exempelvis; kontor, samlingslokaler, kyrkor, bostäder, servicebyggnader och gravkapell.

I rollen som teknisk förvaltare ansvarar du för driften av kundernas byggnaders tekniska system. Det är både klimat, ventilation, värme, el larm och låssystem. Du driver underhållsprojekt och anpassningar tillsammans med förvaltaren och ajourhåller underhållsplaner. En viktig del i arbetet är också energiuppföljning och energieffektivisering, och vid behov att genomföra tekniska ronderingar. Inom ansvarsområdet ligger också upphandling och styrning av entreprenörer samt att myndighetskraven är uppfyllda.

Det är ett omväxlande arbete och i förvaltningsorganisationen finns fler tekniska förvaltare, förvaltare, förvaltningsassistent och förvaltningschefen som du rapporterar till. Det finns även en projektorganisation. Dina arbetsdagar tillbringar du ute hos dina kunder eller på vårt vackra nyrenoverade kontor i centrala Stockholm.

Vem är du?
För att trivas och bli framgångsrik i jobbet har du några års erfarenhet av att jobba som teknisk förvaltare eller liknande roll. Du har god kunskap inom fastigheters olika tekniska system och installationer. Du har arbetat med energieffektivisering och myndighetskrav. Du har också erfarenhet av att handla upp tjänster och entreprenader som är relevanta i förvaltningen. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Du har en relevant teknisk utbildning, alternativt har du förvärvat motsvarande kunskap genom mångårig erfarenhet. Det är ett krav att du har B-körkort. Som person är du självgående, strukturerad och har förmåga att planera ditt arbete väl både på kortare och längre sikt. Du är också serviceminded och har fokus på och prioriterar vad dina kunder behöver och önskar.

Är du intresserad?
Skicka din ansökan så snart som möjligt! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. För att hantera dina uppgifter enligt GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-post. I denna rekrytering samarbetar KFS AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annika Loberg via annika@isakssonrekrytering.se eller 073 – 048 85 50.

Varmt välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Teknisk förvaltare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
04
-
24
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Annika Loberg
Tipsa någon om jobbet