Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Teknisk förvaltare till kommersiell verksamhet

Teknisk förvaltning i Stockholm
Vi söker nu dig som är som har ett öga och hjärta för teknik, vill jobba med en spännande kund. Du behöver vara en social person som är van med problemlösning. Uppdraget sträcker sig ca 5 månader med goda chanser till förlängning. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder tjänster över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal av Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.
Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension.
För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. PÅ Isaksson brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. 

Arbetsbeskrivning
Som Teknisk Fastighetsförvaltare kommer du att vara placerad i Stockholm. I din roll ansvarar du för att förvalta komersiella fastigheter och din huvudsakliga uppgift är att upprätthålla en hög förvaltningskvalitet.
  • Bearbetning av serviceärenden
  • Projektleda mindre projekt
  • Kontakt med olika skötselföretag och underentreprenörer
  • Kontakt med hyresgäster

Kompetensprofil
  • Med 3–5 års erfarenhet inom förvaltning
  • Du ska ha en fastighetsrelaterad utbildning
  • Teknisk kunskap
  • Du ska vara strukturerad och lösningsorienterad

B-körkort är ett krav.

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Therese Hammarberg 076 309 2000 eller therese@isakssonrekrytering.se
Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Vi ser fram emot din ansökan
 
Ansök här
Titel
Teknisk förvaltare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
02
-
09
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Therese Hammarberg
Tipsa någon om jobbet