Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Teknisk säljare inom taksäkerhet till CW Lundberg i Göteborg

Vi är ett marknadsledande företag inom byggbranschen, specialiserade på säkerhetsprodukter för tak och fasad samt infästningssystem för solpaneler. Idag är vi förstahandsvalet i Sverige. Med produkter i världsklass anpassar vi erbjudandet mot nya behov och marknader för att bli första handsvalet i Europa. Nu söker vi en teknisk säljare som kan förstärka vårt team och bidra till fortsatt tillväxt i Göteborg. Välkommen med din ansökan till Isaksson Rekrytering!

CW Lundberg grundades för 30 år sedan av en entreprenör som brann för att utveckla innovativa produkter. Snabbt, enkelt och nära våra kunder. Idag är andan en del av vårt DNA och något vi stolt bär med oss när vi skapar taksäkerhetsprodukter och solpanelsinfästningar i absoluta världsklass. Vi utvecklar ständigt våra produkter utifrån kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Alla våra produkter tillverkas i hjärtat av Dalarna, Mora. Med innovativa och montagevänliga produkter skapar vi en säker arbetsmiljö. Våra innovativa produkter är säkra, har låg vikt och är montagevänliga. Genom moderna tillverkningsmetoder och processer skapar vi hållbarhet i alla led. Totalt närmar vi oss en omsättning på 300 mkr och 100 anställda i koncernen som även innefattar verksamheter i Norge och Polen. För mer information besök vår hemsida www.cwlundberg.com

Ditt uppdrag:
Vi erbjuder två affärsområden: innovativa, miljövänliga och stilrena produkter inom taksäkerhet samt CWL Solar System, kompletta infästningssystem för solpaneler på tak. I denna roll kommer du att arbeta med båda dessa områden och bidra till vår långsiktiga tillväxt.
Som teknisk säljare blir du ansvarig för försäljning och kundhantering i Göteborg. Ditt huvudsakliga ansvar är att bygga och underhålla relationer med både befintliga och nya potentiella kunder. Detta innebär att du kommer att spendera mycket tid ute på fältet för att besöka kunder och förstå deras specifika behov. Du kommer att driva affärer från start till slut. Tjänsten är på heltid och baseras hemifrån. Förutom kundbesök inom ditt geografiska område förekommer även resor till vårt kontor och vår produktionsanläggning i Mora. Vi tillhandahåller en tjänstebil.

Du kommer att:
 • Arbeta aktivt med kundbesök och projektutveckling
 • Delta i projektering och utformning av lösningar baserade på kundens ritningar och specifikationer
 • Medverka vid mässor och kundevents
 • Driva hela säljprocessen från initial kontakt till avslut och uppföljning
 • Tekniksupport och genomföra utbildningar ute hos kund
 • Arbeta med ständiga förbättringar för kunder och verksamheten
Är du den vi söker?
Vi söker en person som delar våra kärnvärden: engagemang, omtanke och innovation, och kan integrera dessa i sitt dagliga arbete. Du är proaktiv, ser möjligheter och realiserar dem effektivt. Med hög social förmåga är du skicklig på att bygga och underhålla relationer. Som inlyssnande och ödmjuk person värdesätter du kundens perspektiv och behov, och strävar konsekvent efter att överträffa kundernas förväntningar.

Vi söker dig som har följande erfarenheter och kvalifikationer:
 • Minst 5 års erfarenhet från säljande roller inom byggbranschen, med goda resultat inom B2B-försäljning
 • Stark teknisk förståelse och förmåga att läsa och tolka tekniska ritningar
 • Goda datakunskaper
 • B-körkort

Vi ser det som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet av taksäkerhet och/eller installationssystem för solpaneler.

Vi erbjuder:
 • En dynamisk arbetsmiljö hos ett marknadsledande företag med stora tillväxtplaner
 • Företagskultur som bygger på teamkänsla och samarbete
 • Stark gemenskap med årliga fester, kick-offs m.m
 • Stor frihet under ansvar
 • Möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling
 • Konkurrenskraftig lön och förmåner
 • Tjänstebil

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar CW Lundberg med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig senior rekryteringskonsult Svetlana Fedorova tel: 073-533 29 05 e-post: svetlana@isakssonrekrytering.se. Kontakt från rekryterings- och bemanningsbolag samt annonsförsäljare undanbes.

Välkommen med din ansökan via annonsen. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). Besök information www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Teknisk säljare
Stad
Göteborg
Sista ansökningsdatum
24
-
06
-
05
Sektor
Privat
Branch
Försäljning / Marknadsföring
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Svetlana Fedorova
Tipsa någon om jobbet