Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

TIBI Stockholm söker en senior projektledare

Vad kan TIBI erbjuda dig?
Tibi har lång erfarenhet av arbete från tidiga skeden och att i nära samarbete med beställare driva projekt fram till slutbesiktning och avslut. Vårt arbetssätt bygger på transparens och ett nära samarbete med beställaren. Vi går in i varje projekt med stort engagemang och lojalitet gentemot kunden. Vi är ett litet företag med 12 anställda, vilket gör att vi kan vara flexibla och fatta snabba beslut utan byråkratiska hinder.

Om tjänsten som projektledare
I rollen som Projektledare på Tibi ansvarar man för hela eller delar av projekt i byggprocessen. Rollinnehavaren förväntas arbeta både som projektledare, projekteringsledare och byggledare. Beroende på erfarenhet kan rollinnehavaren även bistå inom något specialistområde som till exempel kontrollansvarig eller besiktningsman.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som projektledare ansvarar du för hela eller delar av processen i respektive projekt. Ansvarar för budget, uppföljning och prognoser samt planering. Du har även ansvaret för kundkontakterna.

Din profil
Relevant högskoleutbildning: Civil-/högskoleingenjör eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig. Du har goda kunskaper i office-paketet och erfarenhet av förekommande projektledningsverktyg. Goda kunskaper i svenska och engelska.

Ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonas Bessing 0736-264750. Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI).
Ansök här
Titel
Projektledare
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
23
-
05
-
28
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Jonas Bessing
Tipsa någon om jobbet