Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Uthyrare till bostadsbolag i Stockholm

Vi söker efter en engagerad och driven uthyrare till ett konsultuppdrag i Stockholm. Vår kund är ett av Sveriges största bostadsfastighet bolag med stark tillväxt och gott rykte. Om du har ett passionerat intresse för fastighetsbranschen och vill arbeta med uthyrning ser vi fram emot din ansökan!

Uppdraget startar omgående och pågår över sommaren till slutet av september. Placering i Stockholm. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi som bolag arbetar över hela landet med både rekrytering och uthyrning av personal i Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. 

Ditt uppdrag som uthyrare
Som uthyrare ansvarar du för uthyrningen av lägenheter med fokus på nyproduktionslägenheter i Stockholm. Du kommer att arbeta tillsammans med förvaltaren på orten. Din uppgift är att utföra lägenhetsvisningar, ansvara för avtalsskrivning med nya hyresgäster samt att genomföra besiktningar av lägenheter. Du kommer också att arbeta med och genomföra marknadsföringsevent i ditt förvaltningsområde. Du kommer att arbeta både på kontoret och ute på fastigheterna. 

Vem söker vi för tjänsten? 
Vi söker dig som har tidigare arbetat med försäljning, kundservice och/eller administration. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper då ett betydande säljfokus är viktigt, med målet att alltid erbjuda en utmärkt kundupplevelse och att ha nöjda kunder. För att trivas i rollen bör du ha starka administrativa färdigheter med fokus på struktur och noggrannhet. 

Vi ser det som meriterande ifall du har arbetat som uthyrare, fastighetsmäklare eller hyresadministratör. 

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Svetlana Fedorova på 073-533 29 05 eller svetlana@isakssonrekrytering.seVälkommen med din ansökan via vår hemsida redan idag då vi intervjuar kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se 

Ansök här
Titel
Uthyrare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
06
-
28
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Svetlana Fedorova
Tipsa någon om jobbet