Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Uthyrare till snabbväxande fastighetsbolag i Stockolm

Vi är på jakt efter en engagerad och driven uthyrare som ska fokusera på bostäder i regionen Nyköping, Gävle, Uppsala. Uppdraget är på heltid och planeras vara i en tidsperiod om 6 månader med möjlighet till förlängning. Vår kund är ett framstående fastighetsbolag med stark tillväxt och gott rykte. Du har möjligheten att anta detta uppdrag antingen som konsult genom ditt eget bolag eller genom en anställning direkt hos Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Om du har ett passionerat intresse för fastighetsbranschen ser vi fram emot din ansökan!

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi som bolag arbetar över hela landet med både rekrytering och uthyrning av personal i Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. 

Ditt uppdrag som uthyrare
Som uthyrare ansvarar du för uthyrningen av lägenheter i ditt förvaltningsområde. Du kommer att arbeta tillsammans med förvaltaren på orten. Din uppgift är att ta hand om uppsägningar, utföra lägenhetsvisningar, ansvara för avtalsskrivning med nya hyresgäster samt att genomföra besiktningar av lägenheter. Du kommer också att arbeta med och genomföra marknadsföringsevent i ditt förvaltningsområde. Du kommer att arbeta både på kontoret och ute på fastigheterna. Eftersom en del visningar och event sker efter dagtid kan det förekomma arbete på kvällar och/eller helger. 

Vem söker vi för tjänsten? 
Vi söker dig som har tidigare arbetat med försäljning och kundkontakt. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper då ett betydande säljfokus är viktigt, med målet att alltid erbjuda en utmärkt kundupplevelse och att ha nöjda kunder. Du får gärna tidigare arbetat i en liknande roll på ett affärsdrivet fastighetsbolag. Du behöver ha ett B-körkort och utmärkt kommunikationsförmåga på både svenska och engelska, både i tal och skrift. För att trivas i rollen bör du ha starka administrativa färdigheter med fokus på ordning och reda.

Konsult eller anställning
Du kan välja att ta uppdraget som konsult via eget bolag eller som anställd hos Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Du kommer vara placerad på heltid hos vår kund i norra Stockholm under hela uppdragsperioden. Isaksson Rekrytering arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal till Sveriges ledande företag inom bygg- och fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson Rekrytering brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. 

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Therese Hammarberg på 0763-09 20 00 eller therese@isakssonrekrytering.seVälkommen med din ansökan via vår hemsida redan idag då vi intervjuar kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!
Isaksson Rekrytering & Bemanning arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se 

Ansök här
Titel
Uthyrare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
11
-
26
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Therese Hammarberg
Tipsa någon om jobbet