Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Uthyrare till Sveaviken PM i Stockholm

Vill du vara med och skapa framtidens fastighetsförvaltning? Vi bygger inte bara moderna bostäder, utan levererar även förvaltning som utmanar med kunden i fokus! AI, Chattbot, mobilaccess, integrerade system, boendeapp, hållbarhet. Vi utmanar och tänker nytt! Vill du vara med på vår utvecklingsresa då är detta tjänsten för dig.
Under 2023/24 välkomnar vi hyresgäster till över tusen nybyggda lägenheter, med hög standard. Är du en kundfokuserad och driven person som vill vara med att välkomna dessa till våra fastigheter?

Om Sveaviken PM
Sveaviken PM AB är ett helägt dotterbolag till SIBS AB (publ) och en oberoende aktör med en unik modell för komplett, datadriven fastighetsförvaltning. Genom att samla data, processer och kundservice i en och samma digitala plattform, kan Sveaviken PM erbjuda en mer effektiv förvaltning som sänker kostnaderna, ökar driftnettot och skapar högre kundnöjdhet för fastighetsägare. I dag förvaltar Sveaviken PM bostäder och lokaler från Lund och Helsingborg i Skåne till Örebro och Norrköping i Mellansverige och i ett flertal kommuner i Stockholmsområdet. Koncernen har ca 1 400 bostäder under förvaltning, cirka 1650 bostäder under produktion och ytterligare 12 000 bostäder under planering. Målet är att årligen producera 1000 bostäder om året.

Ditt uppdrag som uthyrare
Som uthyrare med ansvar för hyresadministration kommer du att ha ett fritt och varierat arbete där du självständigt planerar och genomför dina arbetsuppgifter. Du har mycket kundkontakt planerar de olika uthyrningsstegen själv från marknadsföring till kontraktsskrivning och inflytt. Efter inflytt administrerar du våra uthyrningsobjekt i Pigello. Då vi bygger våra system från grunden strävar vi efter så hög digitalisering och självservice som möjligt där du är med och påverkar. Vi är inte främmande för att testa nytt och ligga i framkant.  I din roll kommer du arbeta tätt ihop med övriga medarbetare inom koncernen. Vi sitter i attraktiva lokaler i Stockholm New Sthlm 01 – STHLM NEW.  Sveaviken PM är medlemmar i Fastigo.

Är du den vi söker?
Vi vill komma i kontakt med dig som vill vara med på vår tillväxtresa och bygga framtidens förvaltningsbolag. Hos oss arbetar du i en företagskultur som innebär samarbete över gränserna inom koncernen och vi vill därför att du brinner för service, att hjälpa dina kollegor och har lätt för att förstå och ingå i nya sammanhang. Gillar du att ta egna initiativ och ligga steget före kommer du att trivas. Du har erfarenhet från kundservice och är van att möta kunder.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer och erfarenheter:
  • Minst två års erfarenhet av att hyra ut bostäder
  • Arbetslivserfarenhet från kundserviceroller, försäljning och/eller mäkleri
  • Erfarenhet från besöksnäringen med viljan att utvecklas inom fastighetsbranschen
  • God kommunikationsförmåga på svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Meriterande med högskoleutbildning eller YH-utbildning inom ett relevant område
Ansökan och kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen att kontakta ansvarig senior rekryteringskonsult Ira Isaksson tel. 070-485 75 59 för mer information om tjänsten. Vi arbetar med löpande urval, så ansök redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Ansök här
Titel
Uthyrare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
12
-
31
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet