Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

VD till Badrumsbesiktningar i Stockholm

Vill du vara en del av ett expansivt och spännande bolag med hög efterfrågan? Har du erfarenhet av att vara i en ledande roll med fokus på tillväxt och verksamhetsutveckling? Då kan positionen som VD för Badrumsbesiktningar AB mycket väl vara din nästa utmaning. Välkommen med din ansökan idag!

Om tjänsten som VD för Badrumsbesiktningar AB
Som VD hos oss är det ditt uppdrag att skapa långsiktig tillväxt samtidigt som hög kund- och medarbetarnöjdhet bibehålls. Du kommer att ha en nyckelroll i bolaget och vara ytterst ansvarig för att utveckla och förvalta verksamheten. Du är ansvarig för att leda bolaget mot uppsatta mål och kommer ges fria tyglar att driva verksamheten mot större tillväxt. Din roll innebär stor frihet under ansvar samtidigt som du har erfarna kollegor som du kommer arbeta tätt tillsammans med.

Rollen omfattar huvudsakligen:
  • Ledarskap och personalansvar
  • Affärsutveckling, verksamhetsanalys och strategi
  • Försäljningsbudget, kostnadsbudget och resultat
  • Strategiskt och operativt arbete kring tillväxt, lönsamhet och organisation

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig en ledande roll med stor flexibilitet i ett bolag som har enorm utvecklingspotential och en ambition att bli rikstäckande. Badrumsbesiktningar AB premierar engagemang och bra resultat med konkurrenskraftig lön och andra förmåner. 

Vem är du?
Vi söker dig som är både driven och drivande som ledare samt besitter förmågan att ”ta ett rum”. Det är även viktigt att du kan anpassa din kommunikation till mottagaren och förmedla information på ett tydligt och strukturerat sätt. Du är affärsorienterad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Du känner stort engagemang för ditt arbete och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att utveckla och förbättra verksamheten. Att skapa och vårda relationer ser du som en del av ditt arbete och något som faller sig naturligt för dig.  

Vi önskar att du har följande kvalifikationer:
  • Erfarenhet som VD, affärsområdeschef eller annan ledande befattning
  • Erfarenhet av personalansvar, innefattande rekrytering
  • Erfarenhet av att budgetarbete, resultatansvar, verksamhetsanalys och tillväxtstrategier
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
  • God datorvana
  • B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från besiktningsbranschen, bygg- och fastighetsbranschen eller annan teknikorienterad bransch. Vi ser även positivt på tidigare eget entreprenörskap.  

Om Badrumsbesiktningar AB
Bolaget är idag en ledande aktör i branschen med spetskompetens inom våtrum och VVS. Trots att bolaget är litet har det på kort tid lyckats ta en stark position på marknaden som branschens främsta våtrumsexpert.

Bolagets huvudverksamhet består av att hjälpa konsumenter och bostadsrättsföreningar med kvalitetssäkring av badrumsrenoveringar, men även besiktningar av våtrum i nyproduktion. Verksamheten består vidare av sakkunniguppdrag vid tvister, skadebesiktningar och fortbildning av besiktningsmän och entreprenörer. Bolaget är idag verksamt i Stockholm, Uppsala och Göteborg. Inom kort kommer en ny tjänst lanseras som möjliggör rikstäckande digital besiktning.

Besök hemsidan: www.badrumsbesiktningar.se för mer information

Intresserad?
För att söka tjänsten skickar du in CV via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se eller telefonnummer: 076-000 1197.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI).
Ansök här
Titel
VD
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
05
-
05
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet