Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

VD till Björsons Måleri i Katrineholm

Vill du leda utvecklingen av ett framgångsrikt företag inom sin nisch? Har du ett intresse för måleri? Nu finns möjligheten att bli VD för ett välrenommerat måleri med engagerade medarbetare och stor kundbas. Välkommen med din ansökan idag!

Om tjänsten som VD för Björsons Måleri, en del av Dextry gruppen

Som VD kommer du arbeta med att skapa långsiktig tillväxt samtidigt som hög kund- och medarbetarnöjdhet bibehålls. Du är ytterst ansvarig för att utveckla och förvalta verksamheten. Du leder bolaget mot uppsatta mål och verkar för att behålla och stärka bolagets position på marknaden och inom branschen. Du utvecklar verksamhetsplanen och skapar förutsättningar för medarbetare att arbeta mot bolagets och koncernens gemensamma mål.

Rollen omfattar huvudsakligen:
 • Ledarskap och personalansvar
 • Strategiskt och operativt arbete kring tillväxt, förvaltning, lönsamhet och organisation
 • Försäljningsbudget, kostnadsbudget och resultat
 • Affärsutveckling, verksamhetsanalys och strategi

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig en ledande roll i ett tryggt och stabilt företag med en stark ägarstruktur och engagerade medarbetare. Björsons Måleri premierar engagemang och bra resultat med konkurrenskraftig lön och andra förmåner.

Vem är du?
Vi söker dig som är självgående och trygg som ledare och har en förmåga att ”ta ett rum”. Det är viktigt att du kan anpassa din kommunikation till mottagaren och förmedla information på ett tydligt och strukturerat sätt. Du är affärsorienterad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Du känner stort engagemang för ditt arbete och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att utveckla och förbättra verksamheten. Att skapa och vårda relationer ser du som en del av ditt arbete och något som faller sig naturligt för dig.  

Vi önskar att du har följande kvalifikationer:
 • Erfarenhet som VD, affärsområdeschef eller annan ledande befattning
 • Relevant högskoleutbildning inom bygg, fastighet, ekonomi, civilingenjör eller motsvarande yrkeserfarenhet
 • Erfarenhet av personalansvar, innefattande rekrytering
 • Erfarenhet av att budgetarbete, resultatansvar, verksamhetsanalys och tillväxtstrategier
 • God verksamhetsförståelse inom branscherna bygg, fastighet, installation, måleri eller närliggande bransch
 • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
 • God datorvana
 • B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från besiktningsbranschen, bygg- och fastighetsbranschen eller annan teknikorienterad bransch. Vi ser även positivt på tidigare eget entreprenörskap.  

Om Björsons Måleri, en del av Dextry gruppen
Björsons Måleri bedriver måleriverksamhet i Katrineholm, Nyköping och Eskilstuna med omnejd. Genom att vi tar vara på kompetensen och mångkunnigheten i företaget erbjuder vi ett brett utbud av måleritjänster. På Björsons finns ca 65 anställda som alla vill hjälpa dig och finnas tillgängliga för att ta fram kreativa idéer och lösningar, färgsättning, målning och tapetsering.

Vi har ett mycket brett kunnande inom måleribranschen och det använder vi till att hitta de bästa lösningarna åt våra kunder, alltid med hög kvalitét i fokus. Vi gillar nära kundrelationer, där kontakten mellan oss och våra kunder är tät. Personlig service är viktigt för oss och därför har våra målare specialistkompetens inom just sitt område.

Besök hemsidan: https://www.bjorsons.se för mer information

Intresserad?
För att söka tjänsten skickar du in CV via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se eller telefonnummer: 076-000 1197.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI. För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
VD
Stad
Katrineholm
Sista ansökningsdatum
22
-
12
-
23
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet