Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

VD till Teknik Isolering i Stockholm

Är du intresserad av att vara en del av ett växande företag med hög efterfrågan? Har du erfarenhet av en ledande roll i en närliggande bransch? Drivs du av att jobba med tillväxt och verksamhetsutveckling? Då kan rollen som VD för Teknik Isolering vara din nästa stora möjlighet. Välkommen med din ansökan till oss på Isaksson Rekrytering!

Teknik Isolering grundades 1977 och företaget är verksamt inom teknisk isolering, asbestsanering, ventilationsrengöring och brandtätning. Idag är vi en del av Hjo Installation, en svensk koncern bestående av ett 60-tal bolag inom områdena för energioptimering, el, VS, ventilation och teknisk isolering.Teknik Isolering har en bred kundbas och våra uppdragsgivare kommer ifrån bygg-, VS- och ventilationsbranschen liksom industriföretag, kommuner och landsting. Vår ambition är att ständigt förbättra oss i fråga om kunskap, material och utförande. För mer information besök hemsidan: https://www.teknikis.se

Om tjänsten
Som VD för Teknik Isolering är ditt uppdrag att skapa långsiktig tillväxt och samtidigt jobba för att bibehålla vår höga kund- och medarbetarnöjdhet. Du är ansvarig för att utveckla och förvalta verksamheten genom att leda bolaget mot uppsatta mål. I rollen ingår också att operativt driva försäljning och projekt.

Rollen innebär i huvudsak ansvar för följande områden:
 • Ledarskap och personal
 • Affärsutveckling, verksamhetsanalys och strategi.
 • Strategiskt och operativt arbete med fokus på tillväxt, lönsamhet och organisation.
 • Försäljningsbudget, kostnadsbudget och resultatuppföljning.
   
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig en ledande roll i ett företag med stor tillväxtpotential. Du får möjlighet att vara med på en spännande utvecklingsresa då Hjo Installation har en kraftig tillväxtambition och siktar mot en börsnotering inom några år. Teknik Isolering är en trygg och stabil arbetsgivare som premierar engagemang och resultat.

Vem är du?
Vi söker dig som är en engagerad ledare med förmåga att inspirera och ta initiativ. Du är affärsorienterad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Du strävar alltid efter att göra det lilla extra för att utveckla och förbättra verksamheten. Det är viktigt att du kan anpassa din kommunikation till mottagaren och förmedla information på ett tydligt och strukturerat sätt. Att bygga och vårda relationer är något som du ser som en viktig och naturlig del av ditt arbete.

Du har följande kvalifikationer:
 • Tidigare erfarenhet av ledande befattningar med resultatansvar, så som VD, affärsområdeschef eller liknande.
 • Erfarenhet av budgetarbete, verksamhetsanalys och tillväxtstrategier.
 • Erfarenhet från närliggande branscher.
 • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
 • God datorvana
 • B-körkort
   
Kontaktuppgifter och ansökan
I detta rekryteringsuppdrag samarbetar Teknik Isolering i Stockholm AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Senior rekryteringskonsult Ira Isaksson på 070 – 485 75 59 eller ira@isakssonrekrytering.se. Varmt välkommen att ansöka via vår hemsida www.isakssonrekrytering.se,  redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi intervjuar kandidater löpande.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg och teknik. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
VD
Stad
Rönninge
Sista ansökningsdatum
24
-
07
-
31
Sektor
Privat
Branch
VVS
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet