Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Ventilationstekniker, Injusterare till Stockholm

Ventilationstekniker, Injusterare till Stockholm
Vi letar nu efter en injusterare som ska assistera vår kunds ventilations tekniker. Ingen tidigare erfarenhet efterfrågas, men gärna ett intresse för ventilation. Uppdrag med omgående start och sträcker sig till sommaren 2024, men goda möjlighet till förlängning.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi som bolag arbetar över hela landet med både rekrytering och uthyrning av personal i Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.
Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension.
För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. PÅ Isaksson brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. 

Om tjänsten
Uppdraget kräver en noggrann, vaken person som har huvudet på skaft. Arbetstiderna är 7-16 och dessa behövs följas, du kommer jobba i ett team om 2 men ska vara van att jobba självständigt och oberoende av andra. Du får gärna ha jobbat med drift-eller fastighetsteknik tidigare. Du får utbildning på plats.
  • Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar
  • Driftsättning av ventilationssystem
  • Felsökning och service av ventilationsanläggningar
  • OVK-besiktningar

Kompetensprofil
Vi söker dig som har några års erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av Injustering och styr och innehar OVK behörighet. Som person är du driven, engagerad och självgående. Viktigt är att du är seviceminded, tycker om kundkontakter och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Du är tekniskt intresserad och har ett strukturerat arbetssätt. B-körkort är ett krav.

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Therese Hammarberg 076 309 2000 eller therese@isakssonrekrytering.se
Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Vi ser fram emot din ansökan
Ansök här
Titel
Injusterare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
12
-
06
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Therese Hammarberg
Tipsa någon om jobbet