Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Vi söker en drifttekniker till Wåhlin Fastigheter

Har du några års erfarenhet av fastighetsdrift och vill arbeta på ett av Stockholms större privatägda fastighetsbolag? Wåhlin Fastigheter söker nu en drifttekniker som kommer att bli den första i rollen.

Om Wåhlin Fastigheter
Wåhlin Fastigheter AB är idag ett av Stockholms större privatägda fastighetsföretag. Beståndet omfattar ett hundratal fastigheter med cirka 3 500 lägenheter, 200 lokaler och ett antal garage- och parkeringsplatser. Tillsammans med vår engagerade personal sköter vi allting själva, från projektutveckling och fastighetsskötsel till trädgårdsarbete och ekonomi. Det bidrar till att vi lär känna våra hyresgäster, ger bra kontroll över verksamheten och lär oss mer om vad vi behöver tänka på när vi bygger nytt.

Arbetsklimatet hos Wåhlin Fastigheter kännetecknas av stor gemenskap och en familjär miljö där alla medarbetare har en central roll och delaktighet i beslut som rör verksamheten. Här får du dessutom möjlighet att arbeta tillsammans med härliga och kompetenta kollegor.

Besök gärna Wåhlin Fastigheters hemsida www.wahlinfastigheter.se för att få reda på mer om deras verksamhet.

Om tjänsten som drifttekniker
I den här rollen kommer du tillsammans och i nära samarbete med teknikchefen att ansvara för drift, underhåll och felavhjälpande åtgärder för ett fastighetsbestånd fördelat mellan Farsta och Knivsta. Du kommer även att samarbeta med och stötta både förvaltare och fastighetsskötare. I rollen som drifttekniker ställs höga krav på att vara en god ledare och förebild för att uppnå bästa möjliga resultat, då du kommer att stötta och agera mentor till fastighetsskötare i deras dagliga arbete. Du tillhör förvaltningsavdelningen och rapporterar till teknikchefen.

Tjänsten är på heltid och du utgår hemifrån eller från kontoret på Andertorpsvägen 4 i Solna.

Huvudsakliga ansvarsområden
 • Rondering, drift, underhåll och felavhjälpande åtgärder av ventilations-, värme- och elsystem i våra fastigheter
 • Genomföra mätningar av inomhusklimat i lägenheter med stora avvikelser.
 • Ansvara för att fastigheterna drivs på ett energieffektivt sätt, fokusera på avvikande trender, vana att arbeta i uppkopplade system.
 • Teknisk support/mentor till fastighetsskötare inom arbetsområdet, och då främst inom inomhusklimat.
 • Ansvara för driften av fastigheternas solcellsanläggningar, spillvattenväxlare, billaddningsboxar och värmepumpsanläggningar.
 • Ansvara för driften för fastigheternas passagesystem/datauppkopplingar.
 • Vara delaktig i att komma med förslag på förebyggande åtgärder och underhåll för att sänka energikostnaden i fastigheterna.
 • Ansvara för driften av styr och regler framför allt Erab/Abelko system.
 • Driva mindre energiprojekt, exempelvis fläktbyte, pumpbyte mm.

Kvalifikationer
Till den här rollen söker vi dig som har följande:
 • Utbildning med driftteknisk inriktning, alternativt gymnasiekompetens i kombination med relevant yrkeserfarenhet inom fastighetsdrift
 • Minst 3 års erfarenhet av en liknande roll
 • Erfarenhet av direkt eller indirekt ledarskap
 • Kunskaper inom styr- och regler, värme och ventilation
 • Erfarenhet av bostäder är meriterande
 • Goda IT-kunskaper inom relevanta system
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • B-körkort
   
Vem är du?
Wåhlin Fastigheter lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas och lyckas i rollen som drifttekniker ser vi att du har en god problemlösande förmåga samt att du kan arbeta både självständigt och i team. Här blir din samarbetsförmåga och din sociala förmåga viktig. Arbetet innebär många skiftande arbetsuppgifter i ett högt tempo, det är därför viktigt att du är stabil och lugn även i stressade situationer och kan prioritera vad om är viktigast. Du fokuserar på rätt saker och på att hitta lösningar.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Wåhlin Fastigheter med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Lundqvist via tel. 073-526 33 29 alt. via e-post: frida@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).
 
Ansök här
Titel
Drifttekniker
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
22
-
11
-
11
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet