Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Vi söker en erfaren teknisk förvaltare till Novier i Stockholm

Novier fastighetsrådgivning söker en teknisk förvaltare som brinner för teknik, människor och fastigheter!
​​​​​​
Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Vi arbetar med fastighetsvärdering, transaktionsrådgivning, uthyrningsrådgivning, fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga och professionella.

Vi erbjuder
Hos oss på Novier kan du växa utifrån dina egna förutsättningar och mål i en miljö präglad av det personliga och professionella. Vi arbetar i små lösningsorienterade team där vi hjälper varandra och våra kunder att skapa värde inom alla delar av fastighetsrådgivning.

Vi som arbetar här kommer från olika företag och branscher och jobbar tillsammans med att få alla parter i en affär att känna sig som vinnare. Med stor nyfikenhet, nyskapande idéer och viljan att lära, gör vi skillnad för våra kunder och vi trivs tillsammans. Här får du arbeta tillsammans med kunniga, drivna och trevliga kollegor som gör det roligt att gå till jobbet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm.

Arbetsuppgifter:
Vi tror att du lyckas som teknisk förvaltare hos oss om du har ett brinnande intresse för teknisk förvaltning, goda kunskaper inom fastighetsdrift och har erfarenhet av en liknande roll under ett antal år. Du kommer tillsammans med en kollega att arbeta nära kommersiella förvaltare och bistå dem i teknikfrågor och i arbetet med att upprätta budget, prognos och affärsplaner avseende teknik. Du kommer även att initiera, leda och upphandla tekniska utredningar och teknikprojekt i fastigheterna. Ett annat ansvarsområde är att löpande se till att gällande myndighetskrav efterlevs. Du har daglig kontakt med hyresgästerna och du har ansvar för styrning och kontroll av underentreprenörer.

Erfarenhet och kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du har:
  • En utbildning som högskoleingenjör alt. KY-utbildning
  • Ca 3 – 5 års erfarenhet av teknisk förvaltning, kommersiell
  • Erfarenhet av att arbeta med fastighetsdrift, underhållsprojekt, energianalyser, upphandlingar samt kvalificerade förhandlingar
  • God förhandlingsvana
  • Erfarenhet av samspelet mellan beställare och leverantör är önskvärd
  • Goda datakunskaper samt en god administratör
  • God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift
  • Logistik och industri
  • brandfrågor
  • Service och leverans avtal, avtalshantering, hyresgästavtal
Personliga egenskaper
Som person är du självgående, engagerad och har ett personligt driv. Du är strukturerad och har lätt för att planera och organisera ditt arbete. Du trivs i en arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter och ett högt tempo. Rollen innebär att du har många olika kontaktytor, både internt och externt, det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta. Du har också ett affärsmässigt sinne och en hög servicekänsla, kunden står alltid i fokus.

Kontaktuppgifter och ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta någon utav våra ansvariga rekryteringskonsulter Ira Isaksson på tel. 070-485 75 59 alt. mejl: ira@isakssonrekrytering.se. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida och ej via mejl.
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Isaksson Rekrytering ansvarar för rekryteringsprocessen men du kommer att anställas direkt hos Novier.
Ansök här
Titel
Teknisk förvaltare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
02
-
12
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet