Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Vi söker flera Fastighetsförvaltare till kund i Norrköping


Vi söker flera Fastighetsförvaltare till kund i Norrköping

Har du en fastighetsrelaterad utbildning samt några års erfarenhet av rollen som förvaltare och är på jakt efter ett nytt jobb? Då kan du vara den vi söker! Vi på Isaksson Rekrytering är nu på jakt efter 2-3 förvaltare till vår kund i Norrköping.


Om tjänsten
Som fastighetsförvaltare kommer du att ha ansvarar för fastighetsbeståndet ur ett övergripande tekniskt perspektiv och tillsammans med kollegor arbeta med drift och underhåll. Du kommer att driva projekt med varierad komplexitet och lokala förutsättningar samt hantera och följa upp avtal med bland annat entreprenörer. Rollen innebär många olika kontaktytor och du kommer att ha kontakt med både kollegor, hyresgäster och externa leverantörer. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Norrköping.


Om dig
För att lyckas i rollen som förvaltare hos oss tror vi att du har en fastighetsrelaterad utbildning i kombination med ett antal års erfarenhet av en liknande roll. Då du kommer att leda fastighetsskötare, tekniker och miljövärdar ser vi även att du har erfarenhet av ledarskap i tidigare roller.
Du är strukturerad, har ett starkt driv och är van vid att arbeta i ett högt tempo. Dessutom har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift samt god systemvana.


Kontaktuppgifter och ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ira Isaksson på tel. 070-485 75 59 alt. mejl: ira@isakssonrekrytering.se. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Isaksson Rekrytering ansvarar för rekryteringsprocessen men du kommer att anställas direkt hos kund.

Varmt välkommen med din ansökan!Om Isaksson Rekrytering
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI).

 
 
Ansök här
Titel
Förvaltare
Stad
Norrköping
Sista ansökningsdatum
22
-
12
-
12
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet