Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Vi söker kalkylator till Luma Energy i Stockholm

Är du en ansvarsfull, kundfokuserad och kvalitetsmedveten person som drivs av möjligheten att få vara en viktig del inom ett innovativt och expansivt företag? Då kan tjänsten som kalkylator hos Luma Energy vara helt rätt för dig. Läs mer nedan och välkommen med din ansökan!

Vilka är vi och varför ska du välja LUMA Energy?
Vi står inför en revolution inom elförsörjning. Vårt syfte med LUMA Energy är att ändra sättet företag använder el så att vi tillsammans kan driva på övergången till en förnybar värld. Det gör vi genom att erbjuda en helhetslösning till våra kunder där vi vill hjälpa kunderna minska sina kostnader, öka sina intäkter och minska sin klimatpåverkan. Vi omvandlar fastigheter till aktiva spelare på elmarknaden och gör fastighetsägarna till kapten på resan mot en lönsam och grön elaffär.

Om tjänsten
I rollen som kalkylator är du ansvarig för inkommande kundförfrågningar. Du kvalitetssäkrar anbudskalkylerna i nära samarbete med duktiga och engagerade kollegor. Du rapporterar till försäljningschef med placering efter önskemål på något av våra moderna kontor i Stockholm, Uppsala, Norrköping eller Göteborg.

Du kommer in i en spännande tillväxtfas med kollegor som vill driva elbranschen framåt! Vårt team präglas av lagkänsla, kompetens och engagemang. Vi arbetar aktivt för att ha en kultur präglad av tillit och drivkraft där alla ska trivas och känna sig välkomna. Just därför finns det stora möjligheter till påverkan.

Vi sätter stort värde på vår personal, och ser det som vårt ansvar att ge varje individ bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra arbete och att utvecklas.

I tjänsten ingår till exempel att

  • Räkna på offerter och anbud
  • Hantera förfrågningar och håller kundkontakt
  • Vara med och utveckla företagets produkter och lösningar


Är du Luma Energys nya kalkylator?
Den här tjänsten passar dig som framför allt är ansvarsfull, kundfokuserad och kvalitetsmedveten i de arbetsuppgifter du tar dig an. Vidare ser vi att du är proaktiv, med förmåga att driva processer och har lätt att få med dig medarbetare och samarbetspartners. Du är trygg i din kompetens och har en god teknisk förståelse.

I övrigt söker vi dig som har:

  • Arbetat i en roll som projektör eller projektledare på solcellsföretag i minst 1 år
  • Intresse för att växa in i en roll som kalkylator
  • ​​​​​​​Kunskaper inom entreprenadjuridik, BAS U och BAS P (meriterande, ej krav
  • B-körkort
  • Flytande i svenska i både tal och skrift


Om Luma Energy
Du kanske känner igen oss som Save by Solar. Efter snart åtta år som en ledande aktör inom solel för kommersiella fastigheter har vi nu tagit nästa steg mot ett bredare erbjudande. Sedan början av 2022 har vi bytt namn till LUMA Energy och utökar våra tjänster med bland annat lösningar för storskalig energilagring, laddinfrastruktur och elhandelsfunktioner. Allt kombineras och kontrolleras från den mjukvaruplattformen LUMA Portal. För mer information besök https://luma.energy/
 
Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Luma Energys räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Luma Energy. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här
Titel
Anbudsansvarig Kalkylator
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
23
-
05
-
26
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet