Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

VVS-tekniker till Habitek Förvaltning i Stockholm

VVS-tekniker till Habitek Förvaltning i Stockholm
Söker du efter en tjänst där du får vidareutveckla dina kunskaper inom VVS? Vill du bli en del av en framgångsrik organisation som satsar på sina medarbetare genom trivsel, hälsa och säkerhet? Nu finns möjligheten att söka tjänsten som VVS-tekniker hos Habitek Förvaltning i Stockholm. Vi erbjuder dig en familjär och trivsam företagskultur där du kommer vara delaktig i Habiteks fortsatta framgångsresa. Habitek är en varm och lönsam aktör inom bygg, utemiljö, teknisk fastighetsförvaltning, maskinuthyrning och fastighet. Koncernen, som består av fem verksamhetsområden, verkar i Stockholmsområdet och Uppsala och har ett tydligt syfte: att människor ska kunna leva, bo och verka bättre – idag och i framtiden. Habitek fyller snart 35 år (unga), koncernen omsätter 400–500 mkr, har runt 100 anställda, eller medskapare som vi säger och hälften av våra medskapare är tjänstemän. Vårt huvudkontor ligger i Nacka Strand där stabsfunktioner sitter och koncernen är i god form. Delar av vårt överskott går till samhällsnytta, verklig nytta till de som behöver det på riktigt, det är vi stolta över.
Habitek – Vi fixar det. Inte bara för att vi kan utan för att vi vill!

Ditt uppdrag som VVS-tekniker
Habitek Förvaltning vårdar gamla och nya hus med målsättningen att förlänga deras livstid för kunder som söker och prioriterar trygghet och bekvämlighet. Det levererar vi genom kombinationen av vår expertis inom fastighetsskötsel och teknisk rådgivning samt en jourtjänst som alltid är redo att rycka ut. I din roll som VVS-tekniker kommer du arbeta med ett brett spann av VVS-relaterade uppdrag och arbetsuppgifter. Främst i form av service, reparation samt viss nyinstallation i fastigheternas driftutrymmen och hos boende. Mer specifikt kan dagarna komma att fyllas med blandarbyten, värmerelaterade arbeten och vattenläckor. Vid behov, under semester och sjukdom, kan du ibland få hjälpa till med fastighetsskötseln. En givande variation i det dagliga arbetet med möjlighet att verka proaktivt och finna nya VVS-uppdrag. I rollen ingår löpande kontakt med tekniskt ansvarig i styrelsen, fastighetsägare, boende och underentreprenörer. Utförda ärenden dokumenteras löpande i vårt ärendehanteringssystem och följs upp tillsammans med vår kundtjänst. Du ansvarar själv för inköp av erfordrat material via våra grossister. Ditt arbetsområde kommer att vara Stockholmsområdet.

Vem söker vi för tjänsten?
Vi söker dig som är självgående, serviceinriktad och flexibel som person. Du har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera med kunder och kollegor. Du är en problemlösare som har en god förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter och ta snabba beslut efter situation. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Arbetet är fysiskt krävande och därför är det en fördel att vara i god fysisk form.

Vi önskar även att du har följande erfarenheter och kvalifikationer:
  • Relevant utbildning inom VVS eller relevant yrkeserfarenhet med kompetensbevis
  • Du bör vara certifierad och ha tidigare erfarenhet från servicearbete i flerbostadshus med fjärrvärme som uppvärmningssätt.
  • Goda kunskaper i engelska och svenska, tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser det som meriterande ifall du är utbildad inom säker vatten, heta arbeten och/eller har liftkort.

Kontaktuppgifter och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Isaksson Rekrytering som tar hand om rekryteringsprocessen, men du kommer att bli anställd direkt hos Habitek. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig senior rekryterare Svetlana Fedorova på telefonnummer: 073-533 29 05 eller via e-post: svetlana@isakssonrekrytering.se. Sista ansökningsdag är 31 augusti 2023, men vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Ansök här
Titel
VVS-tekniker
Stad
Nacka Strand
Sista ansökningsdatum
23
-
09
-
12
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Svetlana Fedorova
Tipsa någon om jobbet