Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Hyresadministratör till Sveafastigheter till Malmö

Sveafastigheter äger, förvaltar och utvecklar långsiktigt attraktiva hyresrätter i hela landet, med ett lokalt engagemang för varje plats och ett starkt hållbarhetsfokus. Vi arbetar för att erbjuda en bredd av hyresrätter som efterfrågas av många, som står sig över tid och där människor trivs och känner sig trygga. Läs gärna mer på www.sveafastigheter.se

Vi växer och söker nu en hyresadministratör till Malmö.

Vad erbjuder Sveafastigheter?
Vi är ett bolag som finns i stora delar av landet. Sveafastigheters vision är att skapa hem för fler där människor trivs och mår bra, förvaltade och utvecklade med ansvar för nuvarande och kommande generationer. Våra värdeord, långsiktig, närvarande, innovativ och affärsmässig, präglar hela vår verksamhet. Det är en spännande tidpunkt att komma in i bolaget då vi är i en fas av uppbyggnad.

Ditt uppdrag
Som vår nya hyresadministratör ansvarar du för att säkerställa att hyror och avgifter hanteras korrekt och noggrant. Du har en löpande dialog med våra hyresgäster och hanterar ärenden som kommer in till kundtjänst. Du stöttar förvaltningen och är behjälplig kring frågor som rör vårt fastighetssystem Vitec. Du rapporterar till chef hyresadministration.

I ditt uppdrag ingår bland annat:
  • Daglig kontakt med hyresgäster
  • Kundtjänst vardagar mellan kl. 09-12
  • Ansvara för sin region och bistå våra uthyrare och förvaltare
  • Fakturera och distribuera hyresavier
  • Registrera avdrag och direktfakturering till hyresgäst
  • Assistera i det dagliga arbetet med Sveafastigheter Parkering
  • Verkar för regionens totala resultat och finansiella mål.

Är du den vi söker?
Vi söker en person som utmärker sig med hög social kompetens och en stark serviceinriktning. Du bör vara en skicklig problemlösare som kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har en förmåga att lyhört hantera olika situationer och har ett engagemang för att ständigt vilja förbättra. Viktigt är att du trivs i en entreprenöriell miljö med högt tempo.

Du har tidigare arbetat i en kundrelaterad tjänst och gärna på ett fastighetsbolag. Det är meriterande om du har en fastighetsrelaterad utbildning. Vidare ser vi att du har goda IT-kunskaper och är van användare av MS-Officepaketet. Du behöver ha en god förståelse för fastighetsbranschen och hyresadministration. Flytande tal och skrift på svenska och engelska. 

Ansökan och kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Sveafastigheter med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Har du frågor och funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta senior rekryteringskonsult Ira Isaksson 070 - 485 75 59.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. För att hantera din ansökan enligt GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-mail.

Varmt välkommen med din ansökan!
 
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg och teknik. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Hyresadministratör
Stad
Malmö
Sista ansökningsdatum
24
-
06
-
02
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet